Работна среща проведе в областната администрация на Хасково Междуведомствената комисия

...
Работна среща проведе в областната администрация на Хасково Междуведомствената комисия
Коментари Харесай

ВиК инвестиции и обекти обсъжда комисия в Хасково

Работна среща организира в регионалната администрация на Хасково Междуведомствената комисия по отношение на осъществяване на процедура по приемане на инвестиции- ВиК активи, обществена държавна благосъстоятелност, осъществени от „ Водоснабдяване и канализация “ ЕООД-Хасково и следваща по предаване на ръководството им на ВиК Асоциацията в Хасково. Срещата води ръководителят на комисията Мартин Узунов.

Инвестиционни планове на територията на област Хасково, които са обществена държавна благосъстоятелност и са финансирани през 2021 година от „ Водоснабдяване и канализация “ ЕООД-Хасково е обсъждала още комисията. Тя ревизира и дали обектите дават отговор на критериите за установяване на вложения според нормативната уредба.

Предстои на последваща работна среща избраните капиталови обекти- ВиК активи, да бъдат признати с решение на регионалния шеф, като ще бъде подписан приемо-предавателен протокол, с който ще се заведат по салдото на Областна администрация-Хасково в признатия им стойностен тип, осведомят от пресслужбата.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР