Работен запис на срещата в офиса на РВ между него

...
Работен запис на срещата в офиса на РВ между него
Коментари Харесай

500 К – оригиналното листче!

Работен запис на срещата в офиса на РВ сред него и Търговско дружество.

РВ (любезно): Заповядайте, колежке. С какво мога да Ви бъда потребен?

Търговско дружество: Знаеш, сътрудник, че аз не обичам да приказвам с подмятания. Затова ще карам напряко. Славчо е трубадур на мафията, беше непосредствен на Илия Павлов и пееше на рождените дни на братя Илиеви. От едната страна го дърпа Орлин Алексиев, от другата – Маджо, а Мустафа Карадайъ го дебне изотзаде. Сценаристчетата са безгласни тамагочита на къса каишка.За разлика от тях ти си специалист и твоето място не е там. Затова ти предлагам…

РВ: Преди да продължим, бих желал да знам дали говорите от името на съдружните Ви сътрудници или единствено от лично име.

Търговско дружество (иронично): Кви съдружни сътрудници, бе сътрудник? Надутата пуйка Мая или арменският шмекер Бабикян? Или оня педерас Хаджигенов, дето е настоящ сътрудник на ДАНС? Заради тях и такива като простаците Тошко и Филип, мазника Христо и тъпата овца Корнелия, стигнахме дотук. Време е читавите хора от всички партии на митинга да се обединимЕ и да съставимЕ държавно управление. Сигурна съм че и при вас има 50 естествени индивида, които да натикате сценаристите в ъгъла. (надрасква на едно листче „ 500 К “ и повърхностно го побутва към РВ) Това е цената, която би трябвало да платимЕ и да продължимЕ напред. Мисля, че ти си естествения водач във вашата група, на който се пада тази задача. Привлечи още няколко индивида и действайте.

РВ (патетично): Уважаема колежке, няма никакъв късмет при нас да стане такова нещо. За мен Има Такъв Народ е идея и няма да мога в никакъв случай да дремя умерено, в случай че направя нещо сходно. Трябва да си го избиете от главата това нещо!

Търговско дружество (изправя се ядосано и потегля заплашително към него): Ах ти нерешителен червей!

РВ (изоставя общителния тон):   Сядай си на дебелия гъз!

Търговско дружество: Жалък палячо!

РВ (натиска паник бутона на бюрото си): Охрана, апелирам придружете госпожата до изхода!

Завеса

Една продукция на „ Задкулисие “ НБД (Дружество с неограничена безотговорност)

Сценарен екип: ТЙ, ФС, ИВ

Продуцент: СТ и 7/8 ТВ

По концепция на лекар АД

Спонсор: Шкафчето в Банкя и хотел „ Берлин “ в Бояна

Разпространение: Мисирки 111

С общителното подпомагане на Главния каскет и Специализираната Каскетура

Отзиви в медиите.

Малко ненадейно в разразилия се скандал Търговско дружество бе предпазена от районна прокуратура, прочут с паметната си фраза по неин адрес: „ Тишината в спалнята ражда чудовища! “ Докато припикаваше фонтана пред президентството, някогашният съпартиец на Търговско дружество показа пред кореспондентка на 7/8 ТВ:

„ Съвсем отговорно мога да заявя, че обвиняванията за опит за подкупване на депутати от Търговско дружество са безусловно безпочвени. Всеки, който познава от близко колежката, знае, че тя в действителност е една доста сантиментална персона. 500 К е извадено от подтекста. Всъщност това е единствено част от последната строфа на стихче, което Търговско дружество несъзнателно е надраскала, сублимирайки подсъзнателните си стремежи. Не е нужно да си чел Фройд, с цел да се досетиш какво е имала поради нежната душа на Танчето. Ето наличието на истинското листче:

Омръзна ми вибраторът да замества трубадура!

Писна ми от порно филми и порно литература!

Искам да съм изумена от стрелите на Амура!

Мечтая си горещо за същински 500 К… “

 

Чавдар Михов
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР