„Работата ще запълни голяма част от живота ви и единственият

...
„Работата ще запълни голяма част от живота ви и единственият
Коментари Харесай

Боряна Узунова от Kool and Konscious ни учи как да рециклираме старите си дрехи - slava.bg

„ Работата ще запълни огромна част от живота ви и единственият метод да сте изцяло удовлетворени е да вършиме това, което вярвате, че е добра работа. Единственият метод да вършиш добра работа е да обичаш това, което правиш “.

Така създателят на Apple Стив Джобс изяснява пътя към триумфа. Думите му са част от една негова емблематична тирада, която той изнася по време на дипломирането на випуск студенти от университета в Станфорд. За тайната на сполучливото основаване на бизнес и секторите, в които сега има капацитет за инвестиция, ще приказват участниците в петата конференция „ Предприемачи на бъдещето “, която Investor.bg провежда. И тази година едни от най-успешните млади бизнесмени, изпълнителни шефове на стартъпи и водачи на мнение в бранша, ще се включат в конференцията.

Сред специфичните лектори ще бъде младата, амбициозна и целеустремена Боряна Узунова, създател на Kool and Konscious. Тя е единствено на 25 години, а към този момент има зад тила си сполучлив бизнес. Завършва бизнес и инженерство в Лондонското учебно заведение по стопанска система и Хонконгския университет по просвета и технологии, от който излиза през 2017 година с бакалавърска степен. Известно време работи като съветник по построяването на тактики за козметичната компания „ Лореал “. Преди година, пристрастеността към стилната промишленост и привързаността на Боряна към природата и опазването на околната среда намират своята обща точка.

През 2019 година амбициозната млада дама основава екологичната фешън платформа Kool and Konscious, която с изключение на да предлага качествено облекло, среща потребителите с процеса на основаване на екосъобразни облекла, както и с опциите за тяхното преработване, когато станат неизползваеми. Боряна се заема с нелеката задача да даде публичност и да направи света едно по-добро и чисто място за живеене, като се концентрира върху постоянно подценяваната тематика за стилната промишленост, която е измежду най-големите замърсители на околната среда. За задачата, основава цяла фешън еко галактика в лицето на Kool and Konscious, чиято съществена задача е да промени модела на консуматорството в стилната сфера и да отстрани екологичния отпечатък на стилната промишленост.

Компанията се занимава с производството на eco-friendly облекла като бански костюми, направени единствено от веган артикули, тениски от рециклирани материали и други За стартирането на Kool and Konscious, Боряна получава фондово финансиране от 200 хиляди евро, а през днешния ден платформата има над 200 колегата от целия свят. Успехът на компанията се засвидетелства с връчването на една от четирите награди на WWF за млад водач, който интензивно се включва в действия, свързани със спасяването на планетата. През 2019 година, Боряна е отличена и в класацията за най-талантливи бизнесмени на Forbes Bulgaria „ 30 под 30 “.

По време на петото издание на „ Предприемачи на бъдещето “, съоснователката на компанията за устойчива мода ще показа своя опит. По време на конференцията лекторите ще извърнат внимание както на секторите с максимален капацитет за развиване на бизнес сега, по този начин и на методите, по които бизнесмените могат да получат достъп до в началото и в допълнение финансиране.

Конференцията ще се организира на 18 юни от 12:00 часа., като за пръв път ще бъде в нов формат – онлайн. Тя ще се излъчва онлайн на Investor.bg.

Събитието се реализира с генералната поддръжка на Пощенска банка, както и с поддръжката на Индустриален Холдинг България. Институционален сътрудник на събитието е ABLE и „ Тук-Там “ а медийни сътрудници са Bloomberg TV Bulgaria, Dnes.bg, Money.bg и Smartmoney.bg.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР