СподелиБившият футболист на Реал Сосиедад Хавиер Де Педро (Логроньо, 1973

...
СподелиБившият футболист на Реал Сосиедад Хавиер Де Педро (Логроньо, 1973
Коментари Харесай

Бившата футболна звезда Де Педро влезе в затвора за домашно насилие

Сподели
Бившият футболист на Реал Сосиедад Хавиер Де Педро (Логроньо, 1973 г.), играл за тима в интервала 1993-2004 година, беше задържан от Ertzaintza във вторник и наказан на девет месеца затвор за закононарушение, обвързвано с принуждение над дами. 

В сряда El Diario Vasco разгласява информация, че Де Педро е бил задържан на работното си място, в бар за сайдер в град Астигарага в Гипускоа, и е бил изместен в пандиза Мартутене (Сан Себастиан). Съдът в Сан Себастиан е издал заповед за арест на някогашния футболист, който е наказан за неприятно отношение към жена.

Така се случва, че ден преди да бъде трансфериран в пандиза, друга жена е подала тъжба против някогашния футболист за същото закононарушение. Според вестник „ Гипузкоан “ тази нова жертва е трябвало да претърпи интервенция поради счупени лакътна и лъчева кост на едната ръка.

Де Педро, който през август ще навърши 51 години, играе за Реал Сосиедад сред 1993 и 2004 година, като по това време заема второ място в испанската лига. Има 12 мача с екипа на Испания (вкарва два гола) и взе участие в Световното състезание по футбол през 2002 година в Корея и Япония. 

След като напуща клуба от Тхури-урдин, Де Педро продължава професионалната си кариера в Блекбърн Роувърс, Перуджа, Гьотеборг, Ергонтелис Крит, Бургос и клуб Депортиво Вера, където приключва футболната си кариера.

Това не е първият случай, в който Де Педро е забъркан в сходни произшествия. През януари 2018 година той е задържан по обвиняване, че е нападнал колегата си в хостел в Сан Себастиан, който е трябвало да бъде лекуван в незабавното поделение в центъра на града, след което е подал тъжба за неприятно отношение към Де Педро. 

Освен това през 2010 година той е наказан на 51 дни обществен труд за продължавано закононарушение, изразяващо се в отправяне на закани към някогашната му партньорка, и за засегнатост. Година по-рано е наказан от съда в Сан Себастиан на санкция от малко над 1000 евро за шофиране в нетрезво положение без годна шофьорска брошура.

Статията е налична в

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР