Работа: Забравете за начинанията, и без това ретроградният Меркурий ги

...
Работа: Забравете за начинанията, и без това ретроградният Меркурий ги
Коментари Харесай

Тези Зодии Трябва Да Плачат С Кървави Сълзи, Ретроградният Меркурий Ще Ги Закопае През Декември! Алена Вещае Страшни Бели За

Работа: Забравете за начинанията, така и така ретроградният Меркурий ги блокира, само че не ви пречи да завършите от дълго време стартирани и изостанали доходоносни задания, които ще ви обезпечат финансова непоклатимост в края на годината. Не прекалявайте с рецензията към вашите сътрудници, с цел да не си спечелите неприятели.

Здраве: Не са изключени здравословни проблеми. Бъдете деликатни при секване на улицата. Пазете се от контузии и на работното място. Преумората, задействана от вашите материални желания може да навреди съществено на здравето ви.

Любов: Семейните са пред избор дали да запазят брака си или да се огледат за ново партньорство. И въпреки всичко е за предпочитане да не рискувате с разлъка, тъй като страданието в края на годината и самотата ще ви поболеят.

ТЕЛЕЦ

Работа: Не се изкушавайте да сменяте професионалното си занятие, в случай че сте удовлетворени от заплащането, а и Меркурий е назадничав в интервала 3-23 декември. Идеите ви може да се трансфорат в действителност с поддръжката на сътрудниците ви, чиято помощ е във ваша изгода да цените. Съветът ми е да не допускате интервенция в работата ви на странични хора.

Здраве: Здравето ви е устойчиво, в случай че се предпазвате от простуди и инфекциозни болести. Пийте билков чай с мед. Обличайте се с топли облекла. Всеки опит да надскочите вашите благоприятни условия води до изтощеност и терзание, че няма да се справите със отговорностите си.

Любов: Семейните да не слагат началото на нова връзка поради тръпката от запознанства, а да запазят връзките си. Не позволявайте на непознати хора да ви дават препоръки за персоналния живот. Отдалечете дразнителите родственици и другари, в случай че ви досаждат с непоискано мнение, написа Пик.

БЛИЗНАЦИ

Работа: Ако сте в ролята на подчинени, не трябва да противоречите на вашите началници, само че не се съгласявайте бързо и да поемате отговорност за натоварващи ви задания, които не са свързани с вашите познания и умения, а и Меркурий не разрешава начинанията. От вас зависи да се предпазите от следващи отрицателни обрати.

Здраве: Здравето ви е несигурно. Сами си знаете повода.Близките ви са сюрпризирани от внезапната смяна на настроението ви и се мъчат да ви успокоят. Споделете с тях терзанията си.

Любов: Семейните да не прекаляват с натякванията какъв брой са харесвани и незаменими, с цел да не се окажат изоставени и самотни в месеца си на ново начало, само че, уви, с провокирани негативи от вас самите. Пазете се от изневери и разгорете пламъка на възприятията си, в случай че сте щастливи.

РАК

Работа: Извлечете оптималната изгода от срещите и диалозите, които ви дава Съдбата, тъй като в случай че го сторите в този момент, ще са ви потребни в делово отношение през идващите месеци. Може деликатно да проучите и да обмислите бъдеща смяна на работното място или в случай че имате ваш бизнес, само че забравете вложенията до края на годината.

Здраве: Здравето ви е положително, само че е добре да извършите профилактика против инфекциозни болести, тъй като грипът може да ви споходи ненадейно

Любов: Всички, които са основали семейство имат опция да подобрят фамилните връзки и да реализират изясненост с половинката си за повода пораждаща проблеми. Време е преди празниците да се освободите от недобронамереното роднинско наличие в дома и към фамилията ви.

ЛЪВ

Работа: Не се тормозете, в случай че не съумеете да приключите с работата си до Коледните празници, само че е във ваша изгода да отложите деловите пътувания, които може да ви донесат непредвидени разочарования. Не бива да подписвате контракти за съдружничество и да инвестирате в интервала 3-23 декември, когато Меркурий е в ретроградното си придвижване, с цел да не търпите загуби.

Здраве: Здравето ви е положително. Предпазвайте се от проблеми със сърцето не поради изтощеност, а поради отрицателни страсти.

Любов: Семейни двойки ще се сблъскат с компликации поради различия по отношение на семейството и с децата, само че не и без роднинска интервенция и насъскване. Ако не са щастливи, може да се решат да проведат диалог и да обмислят по какъв начин да продължат живота си, само че да не бързат с решение за бракоразвод.

ДЕВА

Работа: Последният месец на годината е на промени, макар че е краят на годината. Не пропускайте деловите пътувания зад граница и не се тормозете да създадете нови връзки със задгранични сътрудници, само че не инвестирайте и не подписвайте контракти в интервала 3-23 декември поради ретроградния Меркурий.

Здраве: Пазете се от контузии. Не прекалявайте с алкохола и спиртните питиета. Месецът не разрешава да се подлагате на диета, тъй като рискувате да си навредите непоправимо, като си създадете проблеми с храносмилателната система.

Любов: Промени и пътувания, които може да се отразят неподходящо на връзките ви вкъщи, в случай че сте фамилни. Ако пътувате зад граница, освен това постоянно, ще разсъните подозрения в околните си, че или бягате от домашните си отговорности, или разхождате по време на пътуванията и извънбрачната си връзка.

ВЕЗНИ

Работа: Не водете диалози за пренасяне на ново работно място, в случай че сте договорили всичко авансово и сте подписали предходния месец контракта си за този. Не се впечатлявайте, в случай че ваши подчинени или сътрудници, с които работите дълги години, появят пренебрежение към вас поради скока ви на нова социална позиция.

Здраве: Здравето ви е несигурно. Добре е да измененията ритъма си на живот и да си наложите сдържаност и успокоение.

Любов: През декември фамилните да внимават с измененията вкъщи и с пътуванията в командировки, с цел да не основават отрицателна настройка в брачната си половинка. Ако връзките са нестабилни, тя може да реши, че тези пътувания са прикритие за изневерите ви и сте с новото си завладяване.

СКОРПИОН

Работа: От вас зависи да планирате и да не работите в допълнение, тъй като вредите на положителната си форма, а при някои от вас даже на здравето. Може да поднесете новите си хрумвания и да получите поддръжка за тяхното реализиране, а също по този начин да договорите спомагателна работа, само че не и да подписвате контракти в интервала 3-23 декември поради ретроградното придвижване на Меркурий.

Здраве: Здравето ви е устойчиво. Зимата е причина да не ви се излиза, само че е добре да посещавате най-малко два пъти седмично спортната зала, с цел да не навредите на здравето си. Застоялият живот ви депресира.

Любов: Стабилността господства през целия месец във вашия персонален живот, по тази причина единствено от вас зависи дали ще допуснете проблеми в връзките си. Семейните, даже и да са затрупани от работа, се радват на схващане от своите половинки, които им подаряват успокоение, демонстрират грижа и самообладание.

СТРЕЛЕЦ

Работа: Забравете желанието си да сте потребни единствено тъй като ви хвалят родственици и другари и да давате пари сякаш за незабавни потребности, с които ще си изкарат празниците, а вие ще се чудите по какъв начин да възстановявате загубите си. Не ви поучавам да инвестирате в световни планове, с цел да избегнете опитите на ваши сътрудници да завоюват на ваш тил.

Здраве: Здравето ви е чудесно. Ваша цел през този месец е да съхраните положителното си здраве и да не си навредите поради неналичието на верен хранителен режим.

Любов: Разбирането, което демонстрира фамилията им, не е причина да забравяте домашните си отговорности. Бъдете умерени в думите и дейностите си, не принуждавайте околните си също да ви дават отговор с експанзия. Във ваша изгода е да приемете и тяхното мнение и стремежи, които сигурно са положителни за всички в дома ви.

КОЗИРОГ

Работа: Няма причина да си създавате сами неприятности, като теглите от парите си, като че ли са бездънни, от служебната и персоналната си банкова сметка. Възможно е да се наложи да вършиме не малко незабавни и непредвидени разплащания. Ако имате ваш бизнес, не давайте бонуси на подчинените си за Коледните и Новогодишните празници. Вие самите може да се наложи да пътувате зад граница за празниците, само че и делово.

Здраве: Пазете се от контузии поради несъобразителност, в случай че желаете здравето ви да е устойчиво. За да бъдете здрави ви поучавам вечер да си почивате и да не излизате на разходки в тъмното, като е добре да не сядате зад кормилото след 20.00 ч.

Любов: Ако сте фамилни е време да изясните персоналните си проблематични връзки, както и да съхраните брака си. Няма за какво да стигате до разлъка поради нечии препоръки или подозрения за невярност. Единствената причина да се разведете е обвързвана с необратимо унищожени връзки без късмет да бъде възобновена хармонията в фамилията.

ВОДОЛЕЙ

Работа: Имате опция да обсъдите и да наложите концепциите си, само че без да подписвате бъдещи контракти, поради ретроградното придвижване на Меркурий. Не се поддавайте на молбите на ваши познати и сътрудници да инвестирате в техен бизнес или в планове на другари.

Здраве: Здравето ви се стабилизира. Не се опитвайте да надскачате себе си, с цел да не навредите на вашето здраве. И през този месец преумората ви вреди, а и сте застрашени от контузии и проблеми с кръвоносната система.

Любов: Семейните да проучват връзките си вкъщи и да не прекаляват с условията си, тъй като рискуват да основат бездна сред себе си и брачната си половинка и да съсипят необратимо връзките си. Идват празници, поради които си гарантирате разправии, в случай че не съумеете да ги организирате по проект.

РИБИ

Работа: Забравете терзанията си, с цел да развиете вашия бизнес. Ако работите в нечие послушание, договорете увеличение на заплатата, само че контракт подпишете след 23 декември поради ретроградното придвижване на Меркурий. Забравете страховете си, че към вас има неприятели, които чакат да ви вредят, и не показвайте слабостта си.

Здраве: Здравето ви е несигурно. Редувайте работата с отмора и развлечения и не си създавайте проблеми с вашите близки единствено тъй като сте отпаднали, само че отказвате да отидете на доктор или да си останете вкъщи.

Любов: Последният месец на годината ви носи проблеми, в случай че сте фамилни, само че мислите единствено за пари, работа. По-добре стабилизирайте брака си, с цел да не съжалявате, че сте останали сами и неразбрани в края на годината, освен това без да имате поддръжката на новото си завладяване и гаранция, че ще станете по-богати.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР