Р аботна среща с кандидатите за народни представители на ПП

...
Р аботна среща с кандидатите за народни представители на ПП
Коментари Харесай

Цветанов проведе работна среща с кандидатите за народни представители на Републиканци за България – Стара Загора

Р аботна среща с претендентите за народни представители на Политическа партия „ Републиканци за България “ в 27 МИР-Стара Загора организира в града на липите ръководителят на партията Цветан Цветанов.

В хода на траялата повече от 2 часа среща бяха дискутирани поредност от въпроси, свързани с хода на предизборната акция, акцентите в политическата стратегия на партията, и съответно обвързваните с област Стара Загора, настоящи въпроси на политическата конюнктура, както и идни начинания и срещи на претендентите за народни представители от област Стара Загора.

Специален акцент в диалозите бе и Стратегията за стабилно енергийно развиване на Република България до 2030 година и нейното отражение в района, където се намира и най-големият минен енергиен комплекс на България – „ Марица Изток “.

Обсъден бе и Планът за възобновяване и резистентност, който не бе импортиран в период от предходното държавно управление и това оказва неимоверно въздействие на българската стопанска система.

„ Политическа партия „ Републиканци за България “ е дълготраен план, с доста добра вероятност в идващите години “, съобщи пред актива в Стара Загора Цветан Цветанов.

Той предвижда нови предварителни избори за Народно заседание в вероятност от една година, както и следващи поредност от местни предварителни избори за локална власт, поради следствия на разнообразни кметове.

„ Следващото огромно предизвикателство пред Политическа партия „ Републиканци за България “ са локалните избори, по тази причина е значимо да се изградят постоянни локални структури от способни, способени, почтени, смели, а не послушни хора “, съобщи още ръководителят на партията Цветан Цветанов.

Един от най-младите претенденти за народни представители в листите на партията в страната, 22-годишният бакалавър по спортна педагогика от ПУ „ Паисий Хилендарски “ в Пловдив-Стоян Стоянов от Чирпан, показа с Цветан Цветанов провокациите в предизборната акция в дребния град, както и това, че след първична опозиция за реализация на негова концепция, обвързвана с локални клубове за разнообразни типове спорт, и следващ негов диалог с представител на локалната власт, е получил покана да остане да работи за спорта в Чирпан.

16 експерти в разнообразни области са включени в листата на Политическа партия „ Републиканци за България “ в 27 МИР-Стара Загора.

Сред тях са енергетици, доктор, 6-кратен Републикански първенец по лека атлетика, експерти с разнообразни инженерни профили, логопед, възпитател, лингвист и политолог.

Водач на листата е 29-годишният управител в транспортна компания, възпитаникът на ПУ „ Паисий Хилендарски “ в Пловдив Иван Георгиев, който е регионален координатор на Политическа партия „ Републиканци за България “.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> --> На изпит: - Какво се е случило след гибелта на Наполеон? Студентът: - Погребение, професоре.. Професорът: - Колега, елате през сепетември за 40...! Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниДепутат от Ислямистката партия разгласи, че хората би трябвало да се молят на Господ вместо да развяват бели знаменаСитуацията с отравянето с подправения алкохол в страната от ден на ден се влошаваСигналът е на Антикорупционният фонд от 2019 г.Има ли последствия за ЗемятаДоверието е нежно, то не се купува и не се продава, споделя адвокатката, предиздвикала варненци да повярват, че България може повечеИзберете своя любимец на уеб страницата на https://greatmonday.bgОтложиха делото за есентаDolichomitus meii е със златистожълти крила, а тялото й свети в синьо електрик на светлинаСпоред Диана Ковачева въпросното законодателно решение опонира на няколко разпореждания от КонституциятаСлед всеобщо измиране през 2015 година, имаше опасения, че животното е на ръба на изчезванеAко не сте вложили до момента, можете да опитате систематичното вложение, наречено в ОББ „ Систематичен капиталов проект “В края на предходната седмица регулаторът оповести резултатите от своя инспекция в газовия оператор. Какво се споделя в тяхКъм днешна дата са доставени всички 421 машини за гласуването зад границаПроверява се поръчката за автомобила, платен за потребностите на градоначалникаКръстът на Джордж е най-високото отличие за смелост, присъждано на цивилни лица„ Киното не е мъртво “От мрежата <
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР