Путин в света. Едва ли някой от западните лидери е

...
Путин в света. Едва ли някой от западните лидери е
Коментари Харесай

Путин постави в шах света - забравиха ли, че е гросмайстор в политическите ходове, изискващи смелост и решителност

Путин в света. Едва ли някой от западните водачи е предполагал, че той ще се осмели да направи този безапелационен ход с признаването на независимостта на ДНР и ЛНР.

Руският водач от дълго време е посочил, че е в политическите игри, когато те изискват храброст и отговорност. Месеци наред НАТО гърми, че ще нападне Украйна. Американският президент Джо Байдън даже дефинира датата на войната. Е, тя не се случи. Но Байдън продължи да твърди, че ще нападне Украйна. Уверенията на съветския държавен глава, че не желае война със съседката си, минаваха като глас в пустиня. Никой не искаше да чува. Байдън ревеше на правилото " Едно си баба знае, едно си бае ". Европа и Украйна даваха ясно да се разбере, че не желаят война. Но Съединени американски щати, който в никакъв случай не воювал на лична територия, само че пък е експерт по експорт на войни, привиква на оръжие.
свързани новини56588на 22.02.2022
Украйна е на Владимир Илич Ленин, тя е основана от него, сподели в обръщението си към народа. Факт ли е това? Факт. Истина ли е, че Крим е подарен от Хрушчов? Истина е. Вярно ли е, че през 2014 година в Украйна беше осъществен държавен прелом, след който в страната настана безпорядък? Истина е. Никой не може да оспори тези исторически обстоятелства.

Ето по тази причина и анексирането на Крим стана напълно естествено. Той е бил постоянно съветски, още от времето на Екатерина Велика. Донецк и Луганск, където живее преобладаващо съветско население, бяха превърнати в арени за почистване на сметки. Съседи, които до неотдавна са живели в мир, бяха изкуствено изправени едни против други да се бият и избиват. Това ми го признаха персонално и украинските, и съветските бойци при започване на войната. Казаха ми, че не знаят за какво са озверели един против различен, само че към този момент няма връщане обратно.

Вече 9 година се подклажда спорът в Донбас. Хората не могат да живеят умерено нито ден. И никой да не приказва за Минските съглашения. Защото създателите им гледаха умерено по какъв начин те се нарушават. Русия настояваше до през вчерашния ден за дипломатично решение на рецесията, Европа - също.

Какво следва след признаването на ДНР и ЛНР - занапред ще разберем. Със сигурност Западът ще продължи да постанова наказания и да заплашва, а ще работи.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР