Пуловерите на райе (и по-точно онова френското, което познаваме като

...
Пуловерите на райе (и по-точно онова френското, което познаваме като
Коментари Харесай

10 стайлинг идеи с най-модерния пуловер тази есен

Пуловерите на райе (и по-точно това френското, което познаваме като Бретон), които постоянно свързваме със стила на французойките още веднъж се завръща в стайлинга ни за есента. Истинска фешън класика, която сега инфлуенсърите не стопират да носят. Особено тези модели, които са в по-обемни силуети, които някои комбинират с пай състезателен чеп и маратонки. Да, те са съвършената връхна дреха за този временен интервал, в който миксираме летните и есенните си находки в един.
               

Някои са с елегантни яки, до момента в който други са с дребен цип, като тази по-спортна визия може да замести суитшъртите, които като че ли ни омръзнаха по време на пандемията. Основното преимущество е, че най-често са райето е в черно и бяло или бяло и мрачно синьо, което ги прави лесни за съчетание. Въпреки това като че ли най-често ги носим с бял или черен панталон или с типичен дънки. Понякога можем да ги преметнем повърхностно през рамо, даже и върху тренчкота си, според от температурите на непостоянния септември.

Винаги ще харесваме и съчетанието от деним, райе, грациозен блейзър и мокасини, което можем да носим и в работната седмица, и през уикенда. Но пък можем да комбинираме този вид пуловер с някоя от тези прави миди поли от сатен и кубинки. Завършваме аутфита с някое красиво украшение или аксесоар за коса, а за още фешън ентусиазъм отиваме на. 
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР