Публикуваме позиция на Българските патриоти по повод мигрантския въпрос. Ето

...
Публикуваме позиция на Българските патриоти по повод мигрантския въпрос. Ето
Коментари Харесай

Българските патриоти: Как правителството ще спре мигрантсткия натиск?

Публикуваме позиция на Българските патриоти във връзка мигрантския въпрос. Ето цялостния текст на позицията, оповестен без редакторска интервенция:

" Кой управлава тази страна, уважаеми г-жи/ г-да министри? Вашето служебно държавно управление или законите на джунглата?

Вчера стана ясно, че „. Те са били на територията на държавното ловно стопанство Еледжик. Групата е видяна от чиновник на стопанството, който е правил обход. Само в границите на седмица това е втората огромна група с незаконни мигранти, която е арестувана в региона “.

Цитатът е прецизен и е от страницата на Българска национална телевизия.

Нима границата ни с Турция се намира до Ихтиман, г-жи и г-да? Къде бяха органите на реда да спрат тези хора въобще да влязат в страната ни, камо ли да преминат стотици километри необезпокоявани? Сега те крадат дори царевицата на прасетата в Ихтиман! Какво стана това?

Осъзнаваме, че още веднъж влизаме в диалога - „ дамите с деца от Близкия Изток “, които се оказват мъже в зяла възраст от Афганистан, само че въпреки всичко историята от преди 7 години се повтаря.

Каним Ви в центъра на София, към Джамията, с цел да видите възвърналата се картина от 2015г. Тълпи „ майки с деца “ на по 30 години – здрави и прави мъже, които стоят на групички и основават терзания с държанието си на българските жители в центъра на столицата на България.

И освен това. Историята към този момент има отъпкана пътека в Европа. „ Жените с децата “, към този момент са интегрирани кафези в една спяща система на радикалния ислям и неговите производни. И образците за това са безчет.

Какво още желаете да се случи след десетките изнасилвания и убийства, породени от тези „ майки с деца “? Вие, г-жи и г-да министри, четете същите отчети на службите, които ги четат години наред и други президенти и министри. Но, в този момент е малко – по- разлчино. Сега Вие управлявате страната - покажете истината.
 Българските патриоти подвигат народа на митинг против скока на всички цени Българските патриоти подвигат народа на митинг против скока на всички цени
Ние, БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ- Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ И НФСБ, излизаме на митинг против скандалното повишаване на тока и на парното. На първи юли се оч...

Покажете я! А тя е, че има сериозен мигранстски напън по границите ни. Че има съществено натоварване откъм отговорности и разработки и това е потвърдено от Европейски Съюз и другите институции в системите за сигурност във връзка с мигрантите.

2021г. сме! Най-новата история на Европа към този момент приказва сама...

Ставаме очевидци на съдбоносен конфликт на цивилизации, полезности и мироглед.

За нас „ Българските патриоти – Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ и НФСБ “, България постоянно ще бъде над всичко.

А за Вас, г-жи и г-да упрвляващи? "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР