Публикуваме най-четените и харесвани коментари тази седмица. Този коментар събра

...
Публикуваме най-четените и харесвани коментари тази седмица. Този коментар събра
Коментари Харесай

Коментар №3 на седмицата: Черен петък за политици: Какво да вземеш с намаление от Борисов и другите

Публикуваме най-четените и харесвани мнения тази седмица. Този коментар събра над 5 000 ваши прочитания в Actualno.com.
 
Черният петък и безсънните нощи за % отбивка от цената стават станаха все по-интензивни в тягостно скролване из платформите за онлайн покупки. Време е и на четвъртата плазма да гастролира у дома - макар че имаш такава във всяка стая от жилището, решил си, че е нужна още една за мазето, да хвърляш един взор, до момента в който редиш бурканите. Но - какви да са, с изключение на сигурни източници - осведомяват, че ще предстоят и редица промоции, свързани с значими политически фигури. А точно:
1) Плазма с непрестанен лайфстрийм от джипа на Борисов 
Поради огромното търсене и несекващ интерес към това всичко за страната да излиза наяве зад кормилото и по асфалта огромните вериги дават нов артикул. Става дума за плазма с директна връзка от джипа на премиера, която в действително време да следи всичко, което става там. Има и специфична отстъпка - за всеки километър асфалт, на който феновете са станали очевидци, се отделя и по % отстъпка. 
2) Електронен брояч на инфектираните от коронавируса 
Домът на всеки може да се достави със специфичен брояч за инфектираните от ковид. Той ще черпи данни непосредствено от лабораториите, с цел да може оптимално бързо, още преди конференциите да премигва при всяка смяна на цифрите.
3) Успокояващ глас на Мангъров
Продава се в комплект с предходната технология. Специалните bluetooth предаватели опасват всички стени, откъдето понякога се чува гласът на доцент Мангъров. Например: че коронавирусът минава като строшен крайник - седиш и чакаш. И че е като секс без зачеване. И че маските миришат на джоб. Към него анти стрес топка с леки гумени шипчета във формата на ковид, която да стискаш в случай че се нервираш прекомерно. 
4) Технология, която следи какъв брой от дарените ти пари отиват за жилището на Славчо от " Хелп Карма "  
За да може прозрачността на платформата " Хелп Карма " да бъде оптималната, множеството огромни вериги оферират технология, която да наблюдава каква част от парите за щедрост в страната отиват за имотното положение на програмиста Славчо от " Хелп карма " - скъпият кадър, получаващ от време на време по 80 000 лв. на месец. Технологията има и напомняща функционалност за специфичен DMS Slavcho, който да пращаш по няколко пъти на седмица, тъй като в случай че не го направиш, този човек ще отиде да работи някъде в чужбина, а единствено по този начин може да остане тук - а ти не искаш той да отпътува надалеч.  
5) Чип, измерващ какъв брой дни ти остава до момента в който бъдеш чипиран 
Чипът засича противоположното преброяване, което остава до момента в който бъдеш чипиран. Времето е самостоятелно за всеки консуматор и в действителност брои месеците, което ти остават, до момента в който схванеш, че кардинално си чипиран още откогато си станал горделив собственик на смарт телефон. Само блажените и податливи на конспирации съзнания към момента имат опцията трепетно да допускат, че това следва в бъдещето. Реалистите го знаят.
 
Автор: Райко Байчев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР