Публикацията е част от платеното съдържание в Капитал Light. Когато

...
Публикацията е част от платеното съдържание в Капитал Light. Когато
Коментари Харесай

Управлявай своята мечта

Публикацията е част от платеното наличие в Капитал Light.
Когато засегнем тематиката за фантазиите на хората, на избран стадий в диалога постоянно изскача концепцията да си имаме лично кафене или заведение. Разпалено обсъждаме къде ще се намира, по какъв начин ще се споделя, какво ще се предлага в него... За страдание обаче това е една от тези фантазии, които съвсем постоянно си остават само в мозъците и сърцата ни, защото за нейното реализиране с изключение на тактика и мотивация е нужна дребна, само че решаваща помощ, която множеството хора няма от кое място да получат. От Jacobs обаче са решени да окажат нужната поддръжка на няколко щастливци, които от мечтатели да се трансфорат в основатели.

Jacobs реализира продължение на своята идея " Отвори очи и последвай фантазиите си ", която в този момент ще даде опция на 5-има души да осъществят концепцията си за лично кафене. Щастливците ще имат опция да създадат самобитен " тест драйв " на фантазията си и ще получат шанса да управляват независимо своето заведение в продължение на 5 дни, с цел да схванат дали в действителност това е тяхното предопределение.

Как можете да станете един от тези петима? Много елементарно - би трябвало просто да кандидатствате на www.kafenemechta.bg и да впечатлите журито от експерти, като им опишете своето мечтано заведение. Периодът за регистрация е 4 седмици, а след неговия край журито ще уточни петте кандидатури, които са го заинтригували най-силно. Въпросното жури е формирано от Тео Димитров (управител на " Memento " ), Ивайла Генчева (управител на " One More Bar " ) и Диди Пинджурова (управител на " Diddy’s Cake).

Ще бъде проведен специфичен уъркшоп с тяхно присъединяване, в който тримата ще споделят кои са най-ключовите детайли от менажирането на лично заведение - от концепцията, през образната еднаквост, разрешителните, връзката, личния състав, менюто, та чак до доклада на касовия уред. Паралелно с това на петимата печеливши ще бъде обезпечено мобилно кафене в центъра на техния град, което ще разполага с личен състав, създадено меню, разрешителни и всичко належащо за естественото действие на едно заведение. Името и брандинга на заведението ще са отдадени на неговия притежател, а от там нататък всичко ще зависи от самия него - да притегли и очарова нови клиенти, да натрупа максимален оборот и да има най-вече вероятни консуматори. Печалбата от петте дни работа на заведението остава за участника, а най-хубавият всред петимата ще отнесе у дома огромната премия - професионална кафемашина " Brasilia ".

Понякога реализирането на огромната фантазия може да се окаже доста по-близо, в сравнение с сме предполагали. А тези, които споделят, че няма директен път към триумфа, явно не са се записали на www.kafenemechta.bg.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР