Публичните финанси не могат да понесат повече авантюри, като техните,

...
Публичните финанси не могат да понесат повече авантюри, като техните,
Коментари Харесай

Владислав Горанов: С тази среща ПП потърси индулгенция за всички глупости, които сътвориха

Публичните финанси не могат да понесат повече случки, като техните, добави Горанов 

" На срещата с ГЕРБ от Политическа партия си правеха просто политически пиар. Целта им беше маркетинг, нищо повече ". Това сподели за  бившият финансов министър в две държавни управления на Борисов Владислав Горанов в коментара си по тематиката за срещата ГЕРБ-ПП. 

Според него има добра вест. " Тя е, че първата и втората политически партии, които се разминаваха по коридорите, в този момент могат да седнат и да беседват в една зала ", сподели още Горанов и добави че в такава обстановка е обикновено да има и детайл на учтивост.

" Някои от депутатите не пожелаха даже да се здрависат. Тепърва от Политическа партия имат да се учат на обикновени информационни правила, само че срещата сподели на базово равнище по какъв начин могат да се търсят консенсуси по избрани тематики ", добави някогашният финансов министър. 

" Целта им беше маркетинг, политически пиар. Искаха непременно тяхната доктрина за обществените финанси да се разграничава от тази на служебното държавно управление. Част от приемането на тази среща от тяхна страна, бе да създадат презентация на една действителност, в която си живеят единствено Политическа партия ", сподели още Горанов и добави:

" Срещата през днешния ден беше опит за надиграване на две политически доктрини. Политическа партия от самото начало защитаваха позицията " Ние няма да позволим някой да тръгне против нас и това, за което са дали своят вот нашите гласоподаватели ", а ГЕРБ се пробваха да не влязат в клопката на Политическа партия ", разяснява той.

" Другата задача на Политическа партия беше да се опита Асен Василев да се " сбие " със служебния финансов министър и да дискредитира Румен Радев, защото служебното правителство все отново по някои неща се оправя. Политическа партия потърси през днешния ден индулгенция за всички нелепости, които сътвориха ", сподели още Горанов.

Политическа партия до тук не са съставили и не се изпълнили нито един бюджет, напомни Горанов и добави: " Те преследваха в тази среща друга цел, само че тя не беше реализирана, тъй като обществените финанси не могат да понесат повече случки, като техните ".

" По принцип няма формула кое е добре за бъдещето ни, само че вярната посока за развиване е вложения в човешките запаси и в инфраструктурата ", уточни някогашният финансов министър.

Дебатът ГЕРБ-ПП оказа помощ да се види, че в избрана степен тези хора може да приказват за действителни неща. Съдържателно обаче не се чу нищо, стана ясно от думите на Владислав Горанов.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР