Психолозите вече разкриха двете ключови думи, които често са признак

...
Психолозите вече разкриха двете ключови думи, които често са признак
Коментари Харесай

Още един признак за изневярата

Психолозите към този момент разкриха двете основни думи, които постоянно са симптом за началото на края в една връзка. С тях обаче не се изчерпват признаците, че сме се отдалечили от половинката си.
 Раздялата, думите, знаците, Reddit и кои две подсказват наближаването й
Кои две думи са знак за раздялата

Вече ще слушаме по-внимателно

Често необикновените промени в държанието или странните въпроси би трябвало да са ни като червен байрак. Уви, мнозина ги пропущаме. А те могат да са симптом и на невярност.

За един от тях алармира докторът по медицина и клиничният психолог Джон Майер. Той дава и съответен образец - в случай че сътрудникът ни внезапно стартира живо да се интересува от графика ни, като нищо може да ни изневерява.
 Снимка 523280

Естествено, съществуват доста други и основателни аргументи да го прави. Но лекар Майер не изключва и разновидността заинтересоваността за проектите ни да е разследване от мощно предпочитание на половинката ни да напасне графиците ни просто с цел да се забележим.

Специалистът припомня също, че в последна сметка всички сме склонни да променяме навиците си без основателна причина и без да се обясняваме за дейностите си. При това - постоянно.
 Връзките, изневярата и по кое време е допустимо да продължат и след нея
Кога има вяра и след изневярата

За прошката и новото начало

Ето за какво и психологът Пол Колман поучава да проведем открит диалог с колегата си по отношение на своите подозрения. В противоположен случай може единствено ненужно да подкопаем доверието посред ни, припомнят от Best Life.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР