Психолозите са на мнение, че поведението на мъжа издава либидото

...
Психолозите са на мнение, че поведението на мъжа издава либидото
Коментари Харесай

Признаците, които издават, че един мъж е нежен любовник

Психолозите са на мнение, че държанието на мъжа издава либидото и изобщо държанието му в интимната сфера. Това, несъмнено е огромно улеснение за всяка дама! Нужно е единствено да се научите да разчитате вярно знаците. И по този начин, да забележим кои са те.

Наблюдавайте го по какъв начин се храни

Най-добрите любовници съумяват да се насладят на всяко едно наслаждение, в това число и що се отнася до храната. Ако господинът се храни само с цел да задоволи глада си, то и във връзка с интимността ще е същото. Имайте си едно на разум.

Обърнете внимание на това, по какъв начин приказва

Ако е монотонно, а изражението на лицето му е безизразно, надали ще прояви възторг и що се отнася до любовните милувки. Вероятно и в леглото ще е същият – отегчителен и скучен.

Социален вид ли е или по-скоро асоциален?

Като цяло, мъжете, които са общителни и елементарно влизат в контакт с хората, са по-добри любовници, в сравнение с затворените и неконтактните. Но тук би трябвало да вметнем, че в някои случаи затрудненото другарство е подбудено просто от срам и неустановеност! В този случай, нещата могат да бъдат изменени и в случай че предразположите въпросния мъж, даже да останете изумени от неговия любовен вкус.

Наблюдавайте по какъв начин седи до вас по време на диалог

Например, когато сте в компания сте или на ресторант, измежду други хора. Как тъкмо е разположил тялото си, до момента в който поддържате връзка? Ако е изцяло извърнат към вас, без да демонстрира интерес към ситуацията, евентуално против вас стои един гальовен и деликатен ухажор, който обича да обгрижва партньорката си.

Начинът, по който ви допира също е индикативен

Студените и лишени от фикция господа не си падат изключително ласките. Ако не ви позволява задоволително покрай себе си и гледа да ви държи „ на една ръка разстояние “, не очаквайте чудеса и в леглото.

Как държи ръката ви?

Ако преплита пръсти към вашите, несъмнено е сетивен ухажор, който се свързва с партньорката си освен физически, само че и прочувствено. Но допира ли единствено края на пръстите ви, това е сигнал за безчувственост. В случай, че обича да взима ръката ви в своята, очаквайте приятни изненади.

Как ви целува?

Лошата целувка сама по себе си издава немарливия ухажор. Ако обгръща лицето ви с длани – той е сантиментален и гальовен. Твърде бързата целувка е сигнал, че любовната игра също ще е къса. Ако по време на целувката простенва – уцелили сте в десетката! Това е вашият човек.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР