Психичноболният мъж от Тракия“, за който имаше публикации в социалните

...
Психичноболният мъж от Тракия“, за който имаше публикации в социалните
Коментари Харесай

Прибраха психичноболния мъж от Тракия, не всички слухове се оказаха верни

Психичноболният мъж от „ Тракия “, за който имаше изявления в обществените мрежи, е настанен в Центъра за психологично здраве в Пловдив, написа

В редица постове във Facebook се твърдеше, че мъжът обикаля региона, лови бездомни котки и кучета, като съгласно пловдивчаните по-късно ги яде. Други пловдивчани писаха в обществените мрежи, че от към седмица същият този мъж обикаля региона на блокове 15 и 16 в регион „ Тракия “ – към парковете зад ДГ „ Кремена “ и СУ „ Черноризец Храбър “. Той се навирал при деца и се показвал гол.

След изявленията от Пето районно управление (на МВР) са се самосезирали, като издирили въпросния мъж и го задържали. Започнала и инспекция, която посочила, че изказванията в постовете са погрешни по отношение на животните.  Полицаите посетили дома на мъжа, като видели, че той е в порядъчен тип, като даже отглеждал котка.  

Била разпитана и дамата, която първа е алармирала обществените мрежи, че мъжът лови и убива котки. Оказало се, че информацията й е от други дами в квартала, които разправяли историята – отново от клюки.

Мъжът се води на учет в ЦПЗ-то в Пловдив, като той е лежал там три години поради убийството на майка си.  Задържанията е бил настанен там, с цел да се ревизира положението му и да стартира курс на терапия.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР