Психиатърът д-р Николай Михайлов даде рационално обяснение за трусовете във

...
Психиатърът д-р Николай Михайлов даде рационално обяснение за трусовете във
Коментари Харесай

Д-р Николай Михайлов: Конфликтът между ГЕРБ и ОП няма да срине правителството

Психиатърът доктор Николай Михайлов даде рационално пояснение за трусовете във властта и разногласията в обединението сред ГЕРБ и „ Обединени патриоти”. Според него спорът посред им няма да се разрасне.
„ Коалиционната свада няма вероятност да се трансформира в огромен спор и да срине държавното управление. Те няма да създадат зрелищно самоубийство поради оставката на трима министри”, съобщи психиатърът пред bTV.
Д-р Михайлов уточни, че ясно проличава спор обаче в връзките сред премиера Бойко Борисов и ръководителя на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов. „ Между Цветанов и Борисов не царува доверие, има напрежение, има постоянно противоречие сред тях. Когато министър председателят изиска оставките, Цветанов сподели, че това не е подходящо. А това е право на министър-председателя, а парламентарната група няма учредения да твърди друго. Това беше изречено демонстративно”, разяснява доктор Михайлов.
„ Бойко Борисов е изтощен монарх, това е деветата година на неговото ръководство, обикновено е разликите в ГЕРБ да се появят. Не единствено Борисов обаче отслабва, само че и партията, тъй като злоупотреби доста пъти”, сподели специалистът и съобщи, че тази обстановка се добавя от насъбрани проблеми, като злополуката край Своге и сривът на Търговския указател.
„ ГЕРБ няма ясно изразена визионерска позиция за бъдещето. Това е, тъй като тя не числи в редовете си интелектуалци, на места има мислещи, само че те кръжат към тези, които имат мощ. Българска социалистическа партия би трябвало да знаят, че една опозиционна мощ не би трябвало да минава в дискант, тъй като става производител на парадокс, става лековата и досадна”, сподели още доктор Михайлов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР