Провокативни фотоси от среднощните изпълнения на двамата лъснаха в мрежата.

...
Провокативни фотоси от среднощните изпълнения на двамата лъснаха в мрежата.
Коментари Харесай

Коцето пак кръшка на жена си

Провокативни снимки от среднощните осъществявания на двамата лъснаха в мрежата. Това е третият случай, в който Коцето е упрекнат в невярност, откакто напусна Къщата. Веднага след финала на шоуто артистът бе спряган със съквартирантката си Зорница Линдарева. После се забърка в секс скандал с плеймейтката Жанет Нейчева, с която не отхвърли,ч е в предишното двамата са имала алъш-вериш. За разлика от предишни истории този път доказателства не липсват.

Коцето е заловен в крачка по какъв начин гали и прегръща непозната дама, която сигурно не е жена му. Брадърът е направил муцунка на сантиметри от устните на красива русокоска. Неговият другар в звездната къща и отвън нея Динко пък е уловен по какъв начин мачка знойното тяло на млада брюнетка, която е оставила червило по врата му, написа „ Телеграф “.

Очевидци описват, че брюнетката с коледно облекло и шапка, както и русокосата русокоска са танцували и вдигали тостове дружно с братята до ранни зори. А по какъв начин е завършила вечерта им, остава единствено да гадаем.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР