Провеждащите се тази седмица ATP 250 турнири достигнаха своята полуфинална

...
Провеждащите се тази седмица ATP 250 турнири достигнаха своята полуфинална
Коментари Харесай

Полуфинали в Монпелие, Пуна и Кордоба: Коментирайте днешните мачове


Провеждащите се тази седмица ATP 250 шампионати доближиха своята полуфинална фаза. Днешната стратегия в Монпелие стартира в 16:00 ч. с мача сред Филип Краинович и Александър Бублик, след което на корта ще излезе лидерът на схемата Зверев.

Германецът ще се изправи против Микаел Имер, а дуелът посред им ще се състои не преди 17:30 ч.

Пълната стратегия за шампионата в Монпелие можете да видите ТУК

В първия полуфинал в Пуна, който стартира в 12:00 ч., един против различен ще играят Емил Руусувуори и Камил Майхржак, а малко по-късно на корта ще излязат Елиас Имер и Жоао Соуса.

Пълната стратегия за шампионата в Пуна можете да видите ТУК

Междувременно в Кордоба още веднъж ще забележим в деяние звездата на аржентинския тенис Диего Шварцман. В 23:30 ч. първият подложен ще се изправи против квалификанта Алехандро Табило, а в другия полуфинал Алберт Рамос Виньолас ще опита да преодолее участващия с „уайлд кард“ Хуан Игнасио Лондеро.

Пълната стратегия за шампионата в Кордоба можете да видите ТУК

Днес ще има и два мача с българско присъединяване. Виктория Томова ще се изправи против международната №100 Бернарда Пера в първи кръг от квалификациите за WTA 500 шампионата в Санкт Петербург. Мачът е осми в програмата на корт „Динамо“, която стартира в 09:00 ч. с дуела межди Кейти Макнали и Кристина Кучова.

Пълната стратегия за днешните мачове в Санкт Петербург можете да видите ТУК

Междувременно Александър Донски ще играе на полуфинал на ITF M15 шампионата в Монастир, където негов конкурент ще бъде 387-мият в ранглистата Лукас Катарина.

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР