Провеждам консултации в търсена на обединение около отговорни национални цели

...
Провеждам консултации в търсена на обединение около отговорни национални цели
Коментари Харесай

Радев: Провеждам консултации в търсене на обединение около националните цели и приоритети

Провеждам съвещания в търсена на обединяване към виновни национални цели и цели, и в очакване да се оползотвори последната вяра - третия мандат за сформиране на държавно управление в границите на сегашния парламент. Това сподели президентът Румен Радев при започване на консултацията си с партия “Продължаваме Промяната”, показана от Кирил Петков, Асен Василев, Никола Минчев и Андрей Гюров, предават.
 Консултации
"Осъзнаваме голямата отговорност, която имаме пред българския народ. Ние сме тук да заявим цялата ни подготвеност и да бъдем оптимално диалогични. Готови сме да направи, всичко допустимо България да има парламент и държавно управление. Не сме подготвени да дадем властта на шепа хора, които да ограбят народа ", това отговори министър председателят в oставка Кирил Петков.

Той сподели още, че Политическа партия са подготвени да проведат диалози "с всички народни представители, от всички политически партии, които могат да взимат сами решения в Народното събрание и не са подвластни от задкулистни сили, които не са в Народното събрание ".



Президентът Румен Радев привиква през днешния ден съвещания с всички парламентарно показани политически сили, с цел да се чуе по какъв начин виждат те излаз от създалата се рецесия, какви благоприятни условия виждат за съдружни диалози, за търсене на болшинство в границите на този парламент, към какви цели и стратегии могат да търсят обединяване, с цел да реши на кого да връчи третия мандат.

"Въпросът за властта, който в действителност е значим, не анулира отговорността пред жителите и страната, която носят всички политически сили и българите чакат от политиците решенията и отбраната на националния интерес да бъдат сложени над партийните сметки ", съобщи Радев.

Предстоят съвещания в 10:15 ч. с ГЕРБ-СДС; В 11:30 ч. ще бъдат консултациите с парламентарната група на "Движение за права и свободи "; Точно в 13:00 ч. Румен Радев ще беседва с представители на "БСП за България "; За 14:15 ч. са планувани консултациите с групата на „ ИТН "; В 15:30 ч. Радев ще посрещне представители от „ Демократична България “; В 16:45 ч. е планувана последната среща за съвещания с парламентарната група на „ Възраждане “.

Очаквайте още детайлности!
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР