Провежда се трета дискусия от поредицата регионални форуми, които Българската

...
Провежда се трета дискусия от поредицата регионални форуми, които Българската
Коментари Харесай

Дискусия: "Бизнесът и неговата роля за икономическото и социалното развитие на регионите"

Провежда се трета полемика от поредицата районни конгреси, които Българската стопанска камара и Институтът за пазарна стопанска система провеждат всяка година. Темата е " Бизнесът и неговата роля за икономическото и общественото развиване на районите ". По този метод се търси взаимоотношение с локалните управляващи за възстановяване на икономическата среда в страната. 

Целта на поредицата от полемики е да се покаже по какъв начин фирмите могат да способстват за устойчивото развиване на районите и ролята на локалните управляващи в този развой. 

Акцентът на форума тази година е върху провокациите пред бизнесите и локалната власт в изменящата се икономическа среда и добавената стойност на огромните, стратегически вложители за развиването на районите. Включва както стопански аспекти, по този начин и обществени начинания и въпроси, свързани с развиване на обществото.

Сред участниците са евродепутатът Радан Кънев - докладчик по Директивата на Европейски Съюз за индустриалните излъчвания, ръководителят на Стопанската камара Добри Митрев, изпълнителният шеф на Института за пазарна стопанска система Светла Костадинова, кметове и шефове на огромни компании.

Сред тематиките ще бъдат европейската и българската вероятност в новата обстановка и в светлината на Зелената договорка, провокациите пред новите бизнес планове на структуроопределящи за районите компании, и по какъв начин локалните управляващи притеглят и задържат капиталовия интерес.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР