Проведохме втората среща на леви-центристки и патриотични организации - дискусия

...
Проведохме втората среща на леви-центристки и патриотични организации - дискусия
Коментари Харесай

Корнелия Нинова за новата си цел: Форматът ни се разширява

Проведохме втората среща на леви-центристки и патриотични организации - полемика за бюджета със мнение и предложение за внасяне сред първо и второ четене. Форматът ни се уголемява. Това разгласи пред публицисти водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, предава Sofia24.bg .

Тя означи, че в днешната среща на Българска социалистическа партия са се присъединили и Национална движение „Симеон Втори": " Получихме поддръжка за предложенията на Българска социалистическа партия във връзка с бюджета сред първо и второ четене. Дадоха се и още оферти, които ние ще внесем в Народното събрание сред първо и второ четене от името на всички ".

Нинова означи, че това, което са почнали се развива. Припомняме, че наскоро Нинова си сложи за цел образуването на ляво-центристко-патриотичен фронт. Социалистическата партия провежда среща с шестнайсет обединения, с които си сътрудничи на локалните избори.

" Форматът продължава да остава отворен. Следващата ни среща ще е напълно скоро и ще бъде във връзка смяната в Конституцията. На нея ще се опитаме да поканим конституционалисти, които са взели участие в правенето и подписването на Конституцията ", посочи водачът на Българска социалистическа партия.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР