Проведохме първата среща с новоизбрания кмет на София Васил Терзиев.

...
Проведохме първата среща с новоизбрания кмет на София Васил Терзиев.
Коментари Харесай

Премиерът и столичният кмет на опознавателна среща

Проведохме първата среща с новоизбрания кмет на София Васил Терзиев. Ние сме се срещали преди този момент единствено случайно. До огромна степен това беше опознавателна среща. Терзиев постави няколко от общите тематики, по които екипът му сега знае, че би трябвало да работи интензивно.

Това разяснява министър председателят Николай Денков след среща с кмета на столицата.

„ Искам да благодаря на Николай Денков за протегнатата ръка. За мен беше извънредно значимо да проведем тази среща и да изложа главните цели, които имаме. Беше много градивно и се надявам, че резултатът от положителното съдействие сред Столичната община и изпълнителната власт ще може да бъде усетено от софиянци през идващите месеци и години ”, добави от своя страна Терзиев.

Относно неразбирателствата в Столичния общински съвет, кметът уточни, че ще работят интензивно и ще има протегната ръка към всички. Ще се търсят допирни точки по програмите, както и единодушие. „ Ще предизвиквам срещи с всички политически партии и техните представители, с цел да намерим метод да понижим напрежението и да има работещ общински съвет. Оптимист съм ”, изясни Терзиев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР