Провалена управленска политика спрямо коронакризата посочи проф. Димитър Луджев, учен,

...
Провалена управленска политика спрямо коронакризата посочи проф. Димитър Луджев, учен,
Коментари Харесай

Безотговорна управленска политика спрямо коронакризата, вижда Димитър Луджев

Провалена управническа политика по отношение на коронакризата уточни проф. Димитър Луджев, академик, политик. Според него „ това се дължи на желанието на Бойко Борисов да играе ролята на положителния бащица, който загърби ограниченията, които трябваше да се съблюдават “.

Той в никакъв случай не е бил първокласен общественик и се е водел от единствена упоритост да се резервира на власт . Протестите го уплашиха и го накараха да се прави на добър и да дава пари. Икономическата политика в помощ на обществото, което държавното управление скалъпи, беше неефективни “, акцентира проф. Луджев пред БНР. Според него ч леновете на Националния действен щаб са се оказали безхарактерни по отношение на решенията на премиера .

Имаше големи благоприятни условия за подготовка, само че нямаше кой да ги осъществя ... Голяма част от българското общество се отнесе и извънредно безконтролно, това бяха основно хора от така наречен порода „ българи юнаци “. Безотговорно беше и отношението на властта, която поощряваше изявления на хора от рода на Мангъров. Затова е належащо държавно ръководство, тъй като държавникът е този, който би трябвало да вземе тежки решения и да убеди хората в тях “, добави проф. Димитър Луджев.

По думите му ограниченията все още са положителни и задоволителни. „ Може би малко по-строги би трябвало да са рестриктивните мерки във връзка с комерсиалните обекти “, добави той.

Проф. Луджев разяснява и позицията на България по отношение на Северна Македония: „ Подобна е по безнаказаност към националните ползи , както по въпроса за пандемията “.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР