Проучвания показват, че определени храни могат да провокират възпаления в

...
Проучвания показват, че определени храни могат да провокират възпаления в
Коментари Харесай

Лекар посочи популярни храни, които провокират развитието на рак

Проучвания демонстрират, че избрани храни могат да предизвикат възпаления в организма и да усилят риска от развиване на рак.
Професор Дейвид Заридзе изяснява, че много постоянно повода за развиването на онкологичните болести се дължи на неправилния метод на живот, неналичието на физическа интензивност, на отмора, неприятните привички, неприятните условия на околната среда. Освен това Заридзе показва и известни храни, които предизвикат развиването на рак.
„ Неслучайно модифицираните месни артикули бяха приети за канцерогенни. Те включват наденица, шунка, салами. Не става въпрос да не се докосвате до тези храни, само че те сигурно не би трябвало да са главното ви хранене ", споделя професорът.
Той показва и какво би трябвало да има в диетата на тези, които не желаят да се разболеят от рак, а също по този начин поучава да се усили физическата интензивност.
„ Трябва да ядете повече зеленчуци и плодове. Те в действителност понижават риска от рак. Храненето би трябвало да бъде разнообразно, просто се фокусирайте върху растителни храни, риба, домашни птици ", споделя още той.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР