Проучване, направено във Великобритания, разкрива подробности за сексуалния живот на

...
Проучване, направено във Великобритания, разкрива подробности за сексуалния живот на
Коментари Харесай

Бройката в секса е по-важна за мъжете

Проучване, направено във Англия, разкрива детайлности за половия живот на жителите на Острова, написа в. "Дейли експрес ".

Допитването, обхванало 14 000 души, дава отговор на въпроса представителите на кой от двата пола имат повече полови сътрудници. Оказва че, че това са мъжете с двойно повече завоевания - приблизително 9,3 против 4,7 за дамите.

За представителите на мощния пол също така броя на дамите, които са минали през леглото им, е по-важна, в сравнение с за дамите. Въпреки това мъжете не постоянно помнят тъкмо с какъв брой партньорки са спали. Жените нормално си спомнят всичките си полови сътрудници.

Резултатите от анкетата демонстрират също, че една четвърт от мъжете са имали 10 полови партньорки. Същият % дами настояват, че са споделяли леглото си единствено с един мъж.

Проучването разкрива още, че актуалните дами по-рано демонстрират интерес към секса спрямо дамите от предходните генерации. В резултат на това реализират и първия си сексуален контакт по-рано. Повечето участничките в допитването признават, че за първи път са били интимни с мъж още преди навършването на 16-годишна възраст.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР