„Протягаме ръка към това да започнем един наистина конструктивен диалог

...
„Протягаме ръка към това да започнем един наистина конструктивен диалог
Коментари Харесай

Лена Бориславова нареди Петков сред върховните лидери - при Ким Чен-ун и Али Хаменей

„ Протягаме ръка към това да стартираме един в действителност градивен разговор със Северна Македония. Надграждаме съществуващата рамка с това да образуваме 5 работни групи, за които към този момент знаете. Посещението на Весела Чернева е част от подготовката за този развой. Предстои среща сред двамата висши, двамата представляващи България и Северна Македония, тъй че да стартира този развой най-сетне да се случва “. Това разгласи в края на първото за годината съвещание на Министерски съвет шефът на кабинета Лена Бориславова, визирайки срещата на министър председателите на двете страни.

Самата Бориславова наподобява се усети, че определянето на Петков като висш идва прекомерно. И действително е права, тъй като това не е широкоразпространена купа в модерната политика. Реално сега в клуба на огромните страни, единствено две се управляват от висши водачи – Иран от Али Хаменей и Северна Корея от Ким Чен-ун.

Исторически висши водачи са били Адолф Хитлер в нацистка Германия, Бенито Мусолини в Италия и Йосиф Сталин в Съюз на съветските социалистически републики.

Титлата е известна и в поредицата „ Междузвездни войни “, където я носят Асаж Вентрес, Сноук и Кайло Рен.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР