Процедурите с гореща вода са достъпни за всеки. Те ще

...
Процедурите с гореща вода са достъпни за всеки. Те ще
Коментари Харесай

Как да успокоите нервите си и да се ободрите с топла вода

Процедурите с гореща вода са налични за всеки. Те ще създадат по този начин, че да се успокоите и да повдигнете настроението си.

За да се отървете от нервно напрежение, не е належащо да купувате скъпи хапчета и да си уговаряте среща с психиатър. В китайската медицина има ефикасен метод да препборите напрежението – елементарна топла вода.

Ето 3 дейно метода да се ободрите с топла вода:
 По какъв метод се НЕРВИРА всяка зодия По какъв метод се НЕРВИРА всяка зодия
Нека забележим по какъв начин въздейства зодията на прочувственото ни положение и на метода, по който реагираме в по-напечени обстановки. Астролозите разкрива...

1. Гореща вана

Помага освен за разпределяне, само че и облекчава умората, задейства кръвообращението в тялото и в мозъка. Тази процедура оказва помощ за попречване на диабет, отстранява токсините от тялото, почиства кожата, усъвършенства кръвното положение, отпуска мускулите, успокоява нервите, оказва помощ в битката със напрежението и депресията.

В идеалния случай продължителността на лечебната гореща вана с температура 41 - 42 ° C би трябвало да бъде 20 минути. Но е мъчно да го извършите незабавно, тъй че времето за процедура би трябвало да се усилва последователно, като се стартира от 2,5 минути, до пет пъти седмично.

2. Бани за крайници

Тази приятна и, апропо, по-икономична във връзка с потреблението на топла вода процедура контролира работата на вътрешните органи.
 Кои зодии са най-нервни на работа? Кои зодии са най-нервни на работа?
Стресът на работа не е нещо извънредно. Има работни места, изключително в офис средата, в които се гонят таргети, крайни периоди и напрежени...

Китайската мъдрост гласи: „ Грижи се за корените на дървото и за краката на индивида “. Ци силата, която се ускорява от по-доброто кръвообращение, има позитивен резултат върху цялостното здраве и усъвършенства настроението.

Продължителността на баните за крайници е към 20 до 30 минути, най-добре е да се вършат през ден, вечер. Градусите на водата не би трябвало да са по-високи от 43 градуса.

По време на процедурата се уголемяват кръвоносните съдове, ускорява се кръвообращението и процесът на възобновяване на клетките. Баните за крайници дейно оказват помощ за облекчение на умората и напрежението, насъбрани денем.

3. Топла напитка

Чаша гореща вода е също толкоз потребна, колкото вана или вана за крайници! Освен това може да помогне за ускорение на кръвообращението, облекчение на умората и стопляне на тялото от вътрешната страна. Китайците са употребявали топлата вода от хиляди години като лек за доста заболявания. Не инцидентно се предлага денят да стартира с чаша топла вода, с цел да стартира тялото да метаболизира и всичко да върви съвършено през целия ден. Все още има разногласия дали водата би трябвало да е гореща или просто топла.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР