Процедура за подбор на персонал за три нови социални услуги

...
Процедура за подбор на персонал за три нови социални услуги
Коментари Харесай

Община Търговище търси персонал за три нови социални услуги

Процедура за асортимент на личен състав за три нови обществени услуги разгласи Община Търговище .

Това са Дневен център за поддръжка на деца с увреждания и техните фамилии, Преходно жилище за деца от 15 до 18 години и Наблюдавано жилище за младежи от 18 до 21 години. В тях ще се обезпечава различна грижа за деца и младежи в риск , в това число такива с увреждания и техните фамилии, осведомят от пресцентъра.

Обявени са по четири щатни бройки за обществени служащи и детегледачи, три щатни бройки за възпитатели, 2,5 щатни бройки за психолози, две за хигиенисти. Търсят се още здравна сестра, възпитател, логопед, рехабилитатор/кинезитерапевт, арттерапевт/трудотерапевт.

Документи за присъединяване се подават в Центъра за административно обслужване на Общината до 10.02.2022 година Те би трябвало да са запечатани в плик, с надпис: " За процедура за асортимент на личен състав по план BG05M9OP001-2.19-0034-C01 " Готови за света ". Върху плика се изписват още трите имена на претендента, длъжността, за която се кандидатства, прецизен адрес и телефон за връзка. Подборът ще бъде осъществен на два стадия - по документи и изявление.

Услугите ще се дават по Оперативната стратегия " Развитие на човешките запаси " . Сградите, където ще се обитават те, са построени и реновирани по Оперативната стратегия " Региони в напредък " 2014-2020.

Обявлението за асортимент, дружно с в детайли изложение на условията за заемане на всяка от длъжностите, са оповестени в уеб страницата на Община Търговище.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР