Процедура за безвъзмездно финансиране за ВиК проекти в неясно какъв

...
Процедура за безвъзмездно финансиране за ВиК проекти в неясно какъв
Коментари Харесай

Безвъзмездни тайни пари ще раздаде за пет дни МОСВ за ВиК проекти

Процедура за безплатно финансиране за ВиК планове в неразбираемо какъв размер, с много размити критерии за кандидатстване и едвам петдневен период за подаване на заявки, които би трябвало да са съпроводени от 26 типа документи, е в понеделник Предприятието за ръководство на дейностите по запазване на околната среда (ПУДООС), което е на послушание на екоминистерството на Емил Димитров -Ревизоро от квотата на Вътрешна македонска революционна организация.

" Свидетели сме на следващото разпределяне на държавни средства под масата, на мрачно, от страна на държавното управление на ГЕРБ и техните съдружни сътрудници от Обединените патриоти ", сигнализира във вторник кметът на Дряново и член на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия Трифон Панчев. По думите му поради късият период общините няма да могат да се приготвят за тази процедура.

" Ще съумеят единствено тези, които са предизвестени авансово от страна на властимащите ", добави той и дефинира процедурата като дискриминационна, съмнителна и създаваща предпоставки България още веднъж да бъде загатва в отрицателните летописи на ОЛАФ и други контролни институции.

От уеб страницата на ПУДООС излиза наяве, че приемът за безплатно даване на пари за ВиК планове е разгласен на 15 март и до 19 март ще се одобряват заявки. Не е посочено какъв брой пари ще се дадат, а единствено, че става въпрос за средства, платени от държавния ВиК холдинг по остарели отговорности на водните сдружения, които са част от него.

" Прием, оценка и класиране на подадените заявки ще се реализира според призната от УС на ПУДООС Методология, като Приложения №2 и №3 не са с обществен темперамент ", написа в обявлението на предприятието.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР