Процъфтяващото му заведение в столицата Монев отворил със собствени средства,

...
Процъфтяващото му заведение в столицата Монев отворил със собствени средства,
Коментари Харесай

Д-Р Мазов От Откраднат Живот Се Прави На Луд На Екрана, Но Няма Да Повярвате Какви Ги Върши В Реалния Живот! Та Той Е

Процъфтяващото му заведение в столицата Монев отворил със лични средства, извоювани от бизнес с телекомуникации. „ Моят живот е много забавен и не мога да се оплача. В момента, в който видях действителността, която на доктрина съм познавал постоянно, в смисъл че в тази работа няма пари, се захванах и с бизнес. Няколко години играх и в театъра, и развивах компанията „ Некском ”. Бил съм изпълнителен шеф, управлявал съм 360 индивида.

Беше с американски вложения, тръгнахме от нулата, по-късно я продадохме за сериозна сума ”, разказвал е Монев. Той рядко приказва за тази си професионална изява, както и за бизнес начинанията, които е стартирал с парите от продажбата на сполучливата компания. И въпреки всичко е признавал, че точно с част от извоюваната сума е отворил ресторанта си в столицата. „ Занимавам се и с онлайн търговия, бил съм съветник. В общи линии, оправен човек съм ”, споделял е доктор Мазов.

И макар че има капацитет да прави бизнес за милиони, Моньо Монев в никакъв случай не се е колебаел дали да зареже актьорството. Както не е имал подозрения за това, че ще продължи да живее и да работи в България. А имал не малко примамливи оферти да се реалокира в Съединени американски щати, където имал опция да се изявява даже като артист. Няма да срещне никакви компликации, защото има доста познати в сектора, а също така приказва съвършено британски език. Затова и постоянно е канен да взе участие в холивудски продукции, написа " Уикенд ".
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР