Протоколът за екзекуция в Мисури позволява хирургия без анестезия, ако

...
Протоколът за екзекуция в Мисури позволява хирургия без анестезия, ако
Коментари Харесай

Осъден затворник от Мисури може да се изправи пред хирургия без анестезия, ако добрата вена е неуловима, казват адвокати

Протоколът за екзекуция в Мисури разрешава " хирургия без упойка ", в случай че типичният развой на намиране на подобаваща вена за инжектиране на смъртоносното лекарство не не работи, споделят юристите на наказан на гибел пандизчия в обжалване, целящо да бъде пощаден животът му.

52-годишният Брайън Дорси е плануван за екзекуция във вторник за убийството на братовчедка си и нейния брачен партньор в централния им дом в Мисури през 2006 година.Неговите юристи търсят опрощение от губернатора Майк Парсън и имат няколко обжалвания Но не предлага насоки за това до каква степен може да стигне екипът за екзекуция, с цел да откри подобаваща вена, оставяйки отворена опцията за инвазивна „ процедура за изрязване “, споделят юристите на Дорси.

Какво е „ процедура за изрязване “. "?

Процедурата включва прорез, който може да бъде няколко инча необятен и няколко инча бездънен. Форцепс се употребява за отделяне на тъкан от вена, която става точка на инжектиране.

„ Това е интервенция “, сподели Арин Бренер, федерален...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР