Противно на желанията на много фенове, предстоящата космическа ролева игра

...
Противно на желанията на много фенове, предстоящата космическа ролева игра
Коментари Харесай

Търсачката на Google рекламира измамници, предлагащи да играете отворената бета-версия на Starfield

Противно на желанията на доста почитатели, идната галактическа ролева игра Starfield от Bethesda най-вероятно няма да има отворен бета-период, макар че неотдавна търсенето в Гугъл уточни друго.

Порталът PC Gamer е забелязал, че при търсене на играта в Гугъл, един от резултатите е бил спонсорирана връзка към отворена „ бета “ версия на Starfield, обещаваща опцията да „ играете в този момент “ (вижте екранната фотография по-долу).

Перспективата да играете Starfield в този момент, четири месеца преди стартирането, може да наподобява прекомерно привлекателна за нетърпеливите почитатели, само че никога не би трябвало да щраквате върху връзката – това е явна лъжлива скица.

Както разбра PC Gamer, връзката води към уеб страницата на рекламната компания bizongrow, която от своя страна пренасочва потребителя към портал със подозрителното име starfięld (обърнете внимание на буквата „ e “) и бутона „ demo “.

Изтеглянето на това „ демо “ ще конфигурира осъществим файл на компютъра, който несъмнено не е бета-версията на Starfield, само че съдържа доста неидентифициран злотворен програмен продукт. Един от потребителите на форума Reddit към този момент се е хванал на номера.

Сайтът bizongrow е регистриран при започване на април, а подправеният портал Starfield преди по-малко от седмица (21 април) с пощенски адрес в Рейкявик. Доколкото знаем, няма исландски клон на Bethesda.

Starfield се чака да излезе на 6 септември за PC (Steam, Microsoft Store), Xbox Series X и S и Game Pass (PC и Xbox). Още на 11 юни Bethesda възнамерява да организира презентация на Starfield Direct, на която ще бъде разказано повече за играта.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР