Против руската ваксина срещу COVID-19 „Спутник V“ се води финансирана

...
Против руската ваксина срещу COVID-19 „Спутник V“ се води финансирана
Коментари Харесай

Москва се оплака: Води се чуждестранна кампания срещу ваксината „Спутник V“!

Против съветската ваксина против COVID-19 „ Спутник V “ се води финансирана от чужбина осведомителна акция. Целта на акцията е да дискредитира имунизацията, съобщи пред публицисти представителят на съветското министерство на защитата Игор Конашенков.

Той увери, че разполага с подробна информация за това какви средства и запаси са хвърлени в чужбина за дискредитирането на имунизацията по света и в Русия.

По думите му в обществените мрежи и във финансирани с задгранични грантове рускоезични интернет уеб сайтове се приготвя серия от псевдоаналитични следствия и лъжесвидетелства на очевидци за хипотетичната заплаха от съветската ваксина или за повсеместен отвод от имунизация в това число във въоръжените сили на Русия.

Игор Конашенков акцентира, че съветската ваксина се отличава с висока успеваемост и че осведомителната война против нея няма да усъвършенства лечебните свойства на задграничните аналози. Той добави, че до края на годината „ Спутник V “ ще бъде сложена на 100 000 съветски военнослужещи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР