Протестите срещу крайнодясната партия Алтернатива за Германия“ (AfD) набират скорост

...
Протестите срещу крайнодясната партия Алтернатива за Германия“ (AfD) набират скорост
Коментари Харесай

Какво се крие зад масовите протести срещу крайнодясната германска партия AfD?

Протестите против крайнодясната партия „ Алтернатива за Германия “ (AfD) набират скорост в нацията на Европейския съюз след отчет, че двама високопоставени членове на партията се причисли към среща през ноември в Берлин, където беше разисквано планувано всеобщо депортиране на жители от непознат генезис.

„ Нацисти, не благодаря “, „ Чувствам се като през 1933 година, възбраната на AfD в този момент! “ и „ Разследвайте възбраната на AfD “ гласят някои от банерите измежду другите лозунги на митингите в цялата страна против антиимигрантската позиция на партията AfD, която разпали още веднъж Германия от нацистката епоха от 30-те и 40-те години на предишния век.

Очаква се хиляди хора да се причислят към нови митинги в неделя, защото немският канцлер Олаф Шолц назова митингите против крайнодясната партия „ положителни и верни “.

Миналата седмица европейската нация също се изправи пред митинги от страна на фермери, които показаха дълбокото си отчаяние от неуспеха на лявоцентристкото държавно управление...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР