Протестите на затворените бизнеси са вяли и обречени на неуспех.

...
Протестите на затворените бизнеси са вяли и обречени на неуспех.
Коментари Харесай

Дренчев: Протестите на затворените бизнеси са вяли и обречени на неуспех

" Протестите на затворените бизнеси са вяли и обречени на крах. Защо?
Ако си спомняте, още преди здравното затваряне, дребният бизнес излезе на митинг против безумната разпоредба Н-18. Този митинг бе сподавен. Плахо изразеното неодобрение бе потъпкано бързо, а водачите дадоха заден. Отстъпиха, тъй като борбата е неравна. Двете страни разполагат със напълно разнообразни оръжия. Управляващата политическа партия има целия държавен инструментариум, с цел да се оправи с „ съперника “. А „ съперникът “ е мощно уязвим. Той има бизнес, който непрекъснато е в ръцете на институциитe, написа организационният секретар на Възраждане.
 Най-лесно се ръководи със боязън и се харчи най-добре, регистрира Стела Николова Най-лесно се ръководи със боязън и се харчи най-добре, регистрира Стела Николова
" Със страхуване се ръководи най- елементарно! И се харчи най- добре! Затворени по къщите ни, четейки във ФБ за следващия умрял другар, сякаш...
Държавата има десетки принадлежности – организации – с които може да нанася удари. Всяко набелязване на който и да е стопански индивид значи всекидневен абонамент за мъчно разрешими и неразрешими проблеми. Затова водачите и деятелите на бизнес сдруженията бързо дават заден. Достатъчно е да бъдат посочени с пръст и да им кажат „ виждам те “ и те би трябвало или с крачка обратно да се скрият назад, или да изгубят всичко. Силите са неравни.
Решение обаче има. Дори всесилните господари зад държавното кормило имат едва място. Ако го знаем – би трябвало ни единствено инструмент за достигането му.
Слабото им място е нуждата да се явяват на избори. Веднъж на 4 години те стават уязвими. Тогава е нужен ИНСТРУМЕНТ, с който да им се противопоставим. Този инструмент може да бъде единствено друга политическа партия. Да се опълчи може единствено организация, която няма белезите и уязвимостите на икономически индивид.
За да излезе от рецесията и да тръгне към напредък, бизнесът, измъчен от държавните репресии би трябвало да направи нещо елементарно: Трябва да откри и да поддържа политическа партия, която методично и праволинейно е защитавала позиции срещу административния терор, срещу рестрикциите, срещу безсмислените регулации. Партия, която милее за всичко българско и родно, в това число за българския бизнес. Партия, която непроменяемо е била на площадите, паралелно до жителите, паралелно до страдащите и угнетените. Огледайте се и ще я видите. Има такава партия! "
 Партия „ Възраждане “ излезе на митинг против ограничаващите ограничения (ВИДЕО) Партия „ Възраждане “ излезе на митинг против ограничаващите ограничения (ВИДЕО)
Протест в София, проведен от партия „ Възраждане “, протече пред здравното министерство няколко следващи часа. Той е насоч...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР