Протестиращите миньори отговориха на офертата на военния министър Тодор Тагарев

...
Протестиращите миньори отговориха на офертата на военния министър Тодор Тагарев
Коментари Харесай

Миньорите отговориха на офертата на Тагарев да влязат в армията: Ние си имаме работа

Протестиращите миньори дадоха отговор на офертата на военния министър Тодор Тагарев да влязат в армията. Ето по какъв начин реагираха на това предложение част от работещите в тецовете:

„ Ако към границите на България се струпат войски, тогава ще съм първи “. По-рано през днешния ден министърът на защитата Тодор Тагарев предложи работа в армията на протестиращите миньори и енергетици на Автомагистрала " Тракия " в ефира на бТВ.

" Ако някой се тормози за работата си и е подготвен на тежък труд, е добре пристигнал. Тези, които са душевен и физически годни, са положителни пристигнали в армията. Ние имаме потребност, първа категория труд е. Поне 1000 души от този район можем да вземем в армията, стига да са годни за военната работа ". Това сподели военният министър Тодор Тагарев в ефира на bTV.

Блокадата на автомагистрала „ Тракия “ от продължава и през днешния ден – седми ден. Протестиращите миньори и енергетици оповестиха, че митингът става неопределен. Въпреки че беше реализирано съглашение с властта, част от протестиращите настояват териториалните проекти за въглищните региони да бъдат оттеглени. Демонстрантите опънаха шатри и палатки на автомагистралата.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР