Протестиращи с плакати Не на изборния туризъм“ блокираха пътния възел

...
Протестиращи с плакати Не на изборния туризъм“ блокираха пътния възел
Коментари Харесай

Протест срещу изборния туризъм блокира ''Капитан Андреево''

Протестиращи с плакати „ Не на изборния туризъм “ блокираха пътния възел „ Капитан Андреево “ и придвижването на граничния пункт на влизане от Турция е спряно, съобщи bTV. Акцията стартира минути преди 9 ч., като уредникът ѝ Веселин Илчев съобщи, че дейностите на жителите не са свързани с нито една политическа партия. По думите му на вота през предходната седмица в смесените региони е било " цялостно с турски коли ".

В региона има засилено полицейско наличие, като управляващите упорстват да бъдат пропускани транспортни средства с заболели хора, деца и бързо развалящи се артикули. Протестиращите са безапелационни, че ще останат през целия ден.

Вчера се стигна до напрежение сред България и Турция на публично ниво поради прекъсването на рейсове за инспекция. Нашите гранични управляващи обаче оповестиха, че обилни количества контрабанда са били спрени при профилираната интервенция. 

Изборният ден в турския град Чорлу стартира при слаб интерес. Два часа и половина след началото на изборния ден локално време пред секциите имаше по един-двама гласоподаватели. По същото време предходната неделя на вота „ 2 в 1 “ пред стаите за гласоподаване вече имаше опашки. 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР