Протестираща от Нова Зеландия обяви, че напуска съпруга си, защото

...
Протестираща от Нова Зеландия обяви, че напуска съпруга си, защото
Коментари Харесай

Протестираща в Нова Зеландия: Напускам съпруга си, защото се ваксинира с бустерна доза

Протестираща от Нова Зеландия разгласи, че напуща брачна половинка си, тъй като си е сложил бустерна доза против Covid-19.

„ Напускам брачна половинка си. Той получи бустерна доза през днешния ден. Той си отиде за мен. Не желая да имам нищо общо с него “, сподели дамата пред медиите на третия ден от митингите.

„ Честно казано съществено имам вяра, че той ще почине “, добави тя.

Интервюто й е снимано по време на блокадата до Народното събрание от „ конвоя за свобода” против Covid ограниченията.

Стотици коли, камиони и мотоциклети, пренасящи хиляди хора, се събраха от цялата страна в Уелингтън във вторник сутринта, с цел да стачкуват против твърдата политика на Джасинда Ардърн за справяне с пандемията.



Превозни средства блокираха пътищата към Народното събрание и на други основни места преди да излязат по улиците, с цел да развяват банери и плакати с искане за връщане на свободата, като осъждат мандатите за ваксини и нападат министър-председателя.

Протестът отразява сходна проява и в Канада, където " ескорт за независимост " стартира да се движи из страната през януари, протестирайки против насилствената имунизация против водачите на камиони, пресичащи границата с Америка.

Камионите са паркирани в Отава от една седмица, като Джъстин Трюдо е обект на рецензии за демонизиране на протестиращите против имунизациите като „ рискови “ антиваксъри и крайнодесни деятели.

Нова Зеландия, където повече от 76 % от популацията е изцяло имунизирано против Covid, наложи ваксина за някои специалности - като служители на реда, лекари и бойци.

Няколко от протестиращите в Уелингтън носеха канадски флагове, в това число бежанец на име Били „ Просто поддържам братята в Канада, които се борят за свободата там “, сподели той.

Нацията е отчела единствено 53 смъртни случая от вируса измежду петмилионното си население.





Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР