Протестиращ засне видеоклип, на който уринира върху българския трибагреник. Мъжът,

...
Протестиращ засне видеоклип, на който уринира върху българския трибагреник. Мъжът,
Коментари Харесай

Разкрит: Протестър е пикаещият върху трибагреника! ВИДЕО 18+

Протестиращ снима видеоклип, на който уринира върху българския трикольор. Мъжът, който се споделя Михаил Михайлов и е от Стара Загора, декларира, че за него това е алегоричен знак на митинг против нередностите в страната,

(През 2018 година Михайлов също се изгаври с българския байрак, откакто го възпламени пред Съдебната палата в София. Той бе задържан и измамен под наказателна отговорност за закононарушение срещу Републиката и безчинство, осъществено на обществено място с извънреден цинизъм и смелост - бел. ред.)



„ Хвърлих един парцал, бял, зелен и червен, който наподобява на българското знаме, и го омочах. Гнус ме е, не желая да имам нищо общо с тази помийна яма, позор ме е, че съм български жител. Тук господстват изроди “, декларира Михайлов в особено записано видеообръщение.

„ Става дума за нещо доста значимо – България се трансформира в клоаката на Европейски Съюз и на цяла Европа. Дори Косово, Албания, Босна и Херцеговина – те са пред нас. В България няма независимост, има Живковски тоталитаризъм. В България няма правдивост, има правосъден фашизъм. Няма и морал, не може стотици хиляди, милиони души да ти желаят оставката, а ти да се правиш, че нищо няма “, уверен е той.

В знак на своя позор, той възнамерява на следващия ден да подаде молба за отвод от българско поданство.

„ Ако не ме арестуват до тогава. Надявам се да ме последвате, доста хора да идем в Министерство на правораздаването, не можем да бъдем жители на тази страна “, зове той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР