Протестиращ срещу работата на прокуратурата хвърли по главния прокурор банкноти

...
Протестиращ срещу работата на прокуратурата хвърли по главния прокурор банкноти
Коментари Харесай

Гешев замерян с банкноти от 500 евро в парламента

Протестиращ против работата на прокуратурата хвърли по основния прокурор банкноти от 500 евро с лика на премиера Бойко Борисов. Сцената се разигра в Народното събрание, където Иван Гешев отчиташе работата на държавното обвиняване пред депутатите от Комисията по правни въпроси.

Протестиращият бе седнал зад обвинител №1 и държеше пачката с банкноти. Гешев се обърна непосредствено към него с думите: "Разбрах, че някакъв господин размахва някакви евро зад мен. Да ги остави на масата, с цел да не се измори да хване мускулна тресчица ". В този миг жителят хвърли банкнотите по основния прокурор, след което бе изведен от залата, в която заседаваше комисията.

"Не разгадавам на тези, които питаят любов към прокуратурата обективност, само че беше занимателно. Това демонстрира равнището на политическа просвета и на действителните цели на хората, които седят зад избрани процеси в България. По-добре беше по този метод, в сравнение с да влезе с револвер през НСО ", бе последвалият коментар на Иван Гешев.

Пред депутатите той още веднъж повтори тезата си, че прокуратурата е подложена на политически напън.

"Институция, човек и страна, които не почитат себе си, не почитат и другите и в случай че някой счита, че печели от това, че не почита държавни институции, мисля, че бърка. Това, че няма да ни харесват е част от работата, нас ни интересува да ни харесват българските жители “, изясни основният прокурор.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР