Протести в защита на Алексей Навални - в София, Варна

...
Протести в защита на Алексей Навални - в София, Варна
Коментари Харесай

В три големи български града се проведоха протести в защита на Алексей Навални

Протести в отбрана на Алексей Навални - в София, Варна и Бургас. Един от най-големите критици на Кремъл е застрашен от ново дело, което може да удължи присъдата му с повече от 30 години, оповестява Българска национална телевизия.
Прочетете още
Делото е планувано за вторник, а тъкмо през днешния ден, когато Навални отбелязва рождения си ден в ареста, хора от сдружението " За свободна Русия " излязоха на знакови български улици, с цел да изискат неговата независимост.

От сдружението изпратиха обръщение и към българските управляващи, като подсетиха, че в България към момента има руснаци, на които Държавната организация по бежанците отхвърля да даде политическо леговище с претекста, че за тях няма заплаха в Русия.

На третия си рожден ден зад решетките съветският опозиционер съобщи, че резервира наличие на духа, макар 16-тото му вкарване в карцер.

Според неговите последователи управата на пандиза се пробва да го пречупи душевен с постоянни престои в изолираност. " Очевидно бих предпочел да не се събуждам в тази дупка, а да закуся със фамилията си, да получа целувка от децата, да отворя подаръците и да кажа " Ау, тъкмо за това си мечтаех ", написа Навални. В същото време той прибавя, че не може да има обществен напредък и по-добро бъдеще, без хора, които са подготвени да платят цената за правото да имат лични убеждения.

Навални вижда в новото дело против него за екстремизъм метод да бъде оставен зад решетките доживот. В петък той популяризира свои писма, в които се подиграва със затворническата администрация със странни претенции като кимоно, балалайка, бръмбар и даже кенгуру. Исканията, естествено, са били отхвърлени, демонстрират оповестените отговори до Навални. Хиляди стачкуваха в негова отбрана пред Бранденбургската врата в Берлин.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР