Протестът не е фокусиран само върху отпадането на зеления сертификат,

...
Протестът не е фокусиран само върху отпадането на зеления сертификат,
Коментари Харесай

Костадин от Възраждане : Няма желание за реална промяна в съдебната система, а за натиск върху Гешев

Протестът не е фокусиран единствено върху отпадането на зеления документ, ще протестираме за естествен метод на ръководство на страната. Искаме отпадане на всички ограничаващи ограничения. Работната група за Коронавирус документите на процедура към този момент не съществува. Нейното действие беше забавено още веднъж по виновност на държавното управление с към 2 седмици. Обявихме, че откакто нямаме противоположна връзка с държавното управление сме принудени още веднъж да излезем на улицата на митинг. Това съобщи пред Българска национална телевизия водачът на партия " Възраждане " Костадинов.

По думите му казусът е неналичието на диалогичност с държавното управление.
свързани новини36861на 06.02.202263846на 04.02.2022
" Става въпрос за политическа измама. Проблемите се основават от политиците и би трябвало да бъдат решавани от политиците. Сегашното ръководство е като късния ГЕРБ, ръководството е куклено шоу. Ние сме длъжни да оказваме помощ на държавното управление, предлагайки му решения, които той да извърши ", добави Костадинов.
Според него се отвлича вниманието на хората, по тази причина че цените на тока, горивата и газта скачат, има рекордна инфлация, цената на хляба стигна 2 лв. - тези проблеми би трябвало да бъдат решени.

Костадин Костадинов разяснява връзките сред прокуратурата и държавното управление по този начин:

" Няма предпочитание за действителна смяна, по-скоро за напън върху Гешев. би трябвало да бъде отхвърлен с смяна в Закона за правосъдната власт. Като че ли има боязън от конфликт сред тези институции. Ако Кирил Петков счита, че би трябвало да бъде отхвърлен, събира шефовете на службите, министъра на вътрешните работи и всички, които могат да дадат действителна информация, които да изкарат доказателства, след което ги предава на и споделя, че това е съображение той да бъде отстранен, в случай че би трябвало отиди и го арестувай ", добави Костадинов.
Според него новото управление на " Булгаргаз " не е смяна в модела на ръководство, а смяна в персони. " Сменяме техния човек с нашия човек. Не виждаме промени в ръководството. Пенсионната ни система на процедура е банкрутирала, ще внесем предложение за промяна в пенсионната система ", сподели още Костадинов.

Президентът Радев привиква КСНС

Във връзка със свикването на КСНС при президента по отношение на протичащото се на украинско-руската граница Костадинов съобщи: " Няма спор сред Русия и Украйна, казусът е, че не можем да подсигуряваме националната си сигурност, личната си териториална целокупност. Трябва да има референдум за участието на България в НАТО. Българската войска има потребност от възобновяване и превъоръжаване ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР