Просто няма как да не започнем тази седмица с Лени

...
Просто няма как да не започнем тази седмица с Лени
Коментари Харесай

5 нови песни от седмицата

Просто няма по какъв начин да не стартираме тази седмица с Лени Кравиц . На 11 октомври изпълнителят  преизвика голямо неспокойствие измежду почитателите си, като разгласи, че следва да издаде нов сингъл. Заедно с премирата на парчето, озаглавено " TK421 ", което към този момент е реалност, стана ясно и по какъв начин ще се споделя новият му албум. Blue Electric Light - " албумът, който по този начин и не съумях да издам пред цялата си кариера ", както споделя Лени, чакаме на 15 март 2024 г. 

Що се отнася до  " TK421 ", като се изключи че изпълнителят е гол във видеото, което е приятност за очите, песента е много енергична и заредена с присъщото за Лени Кравиц рок и фънк звучене, което автоматизирано я прави и приятност за ушите. 
 Лени Кравиц в
Когато Лени Кравиц се снима чисто гол

Не му е напълно за първи път

Лурдес Леон , най-голямата щерка на Мадона, към този момент конкурира известната си майка, като снима много провокативно и по едно и също време с това мистично видео към третия си сингъл " Spelling ". 26-годишната певица показа клипа си от YouTube в профила си в Instagram, от който е очевидно, че е бил въодушевен от шлагера на Мадона " Frozen ".

" Това парче е доста особено. То е респект към безконечното произведение на изкуството на майка ми " Frozen ". Това парче се е появявало безчет пъти в живота ми, като по този метод ни е свързвало. Нямаше да бъда нищо без дамата, която ме роди на този свят. Боготворя я и се надявам това да се вижда ", написа Лурдес към оповестеното видео.

Феновете на Шер  могат да разчитат на доста радостен, доста ослепителен и доста рокендрол празничен сезон тази година с формалното издаване на нейният доста обсъждан нов албум - Christmas, който ще бъде наличен на 20 октомври. Първият сингъл от него, озаглавен " DJ Play A Christmas Song ",  вече е реалност. 

Christmas, първият нов студиен албум на Шер от пет години насам, включва 13 песни - няколко празнични класики и четири истински. Освен това  в албума присъединяване взимат доста музикални звезди, в това число Дарлийн Лав, Стиви Уондър, Майкъл Бубле, Cyndi Lauper и Tyga.
 Елия Тодорова от 4 Magic дава обещаващ старт на независимата си кариера с
Елия от 4 Magic, която ще прогони всеки " Облак "

И по какъв начин се работи с Павел Николов от Pavell & Venci Venc

Както е известно на множеството от нас, английските хеви метъл митове Judas Priest ще издадат новия си студиен албум Invincible Shield на 8 март 2024 година

Датата на издаването на новия албум, който е правоприемник на Forepower от 2018 година, беше оповестена по време на концерт в Индио, Калифорния от Роб Халфорд преди седмица, а през днешния ден, 13 октомври, можем да чуем и първото парче от него, озаглавено " Panic Attack "
 5 нови песни от седмицата с NSync, Джеймс Блънт, Майк Шинода, Стенли и Hayes & Y
5 нови песни от седмицата

Силно мъжко наличие

" Дишам " - това е заглавието на новия план на Дара Екимова. Песента е и първи сингъл към идния албум на певицата.  Дара Екимова основава " Дишам " с румънския продуцент Mr. Gun. 

Песента ѝ носи особено обръщение и не инцидентно излиза в седмицата на Световния ден на менталното здраве. Дара посвещава " Дишам " на всички, които се борят с порива за саморазрушение. Според нея думите и музиката могат да бъдат мощно средство за изложение и поддръжка в сложни моменти.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР