Просто натиснете бутона и всичко тръгва, заяви руският лидерЕвропейските страни

...
Просто натиснете бутона и всичко тръгва, заяви руският лидерЕвропейските страни
Коментари Харесай

Путин към ЕС: Пуснете Северен поток 2, ако искате газ

Просто натиснете бутона и всичко потегля, съобщи съветският водач

Европейските страни могат да смъкват глобите от газопровода " Северен поток 2 “, в случай че имат толкоз огромна потребност от газ, съобщи съветският президент Владимир Путин след края на срещата на върха на Шанхайската организация за съдействие (ШОС) в Самарканд, предава ТАСС, представена от.

" В края на краищата, в случай че има неспокойствие, в случай че всичко е толкоз мъчно, вземете и отменете глобите за " Северен поток 2 “, 55 милиарда кубически метра годишно – просто натиснете бутона и всичко потегля “, съобщи съветският водач, отговаряйки на въпроси в петък публицисти след визитата в Узбекистан.

" Не, сами го затвориха, затвориха го тук, не могат да го ремонтират тук, сложиха под наказания новия газопровод " Северен поток 2 “. Ние ли сме отговорни? Нека си помислят кой защо е отговорен, вместо да ни упрекват за личните си неточности “.

Путин акцентира, че Газпром и Руската федерация са изпълнили и ще продължат да извършват всичките си договорни отговорности. Тук не е имало прекъсвания и и няма да има, акцентира съветският водач.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР