Проследявайки действията му, анализатори не скриват учудването си от интереса

...
Проследявайки действията му, анализатори не скриват учудването си от интереса
Коментари Харесай

Борис Джонсън се дистанцира от борбите за лидерство сред торите с военни тренировки

Проследявайки дейностите му, анализатори не скриват учудването си от интереса на Джонсън към военното всекидневие. Вчера той се срещна с 400 украински военнослужещи, които се образоват в Йоркшир, преди да се върнат да се бият във войната против Русия, заяви news.sky.com.

Във видео, снимано от личния му прес-екип, се вижда по какъв начин Джонсън, в камуфлажно военно облекло, се причислява към тренировката на бойците, с цел да опитва силите си във хвърлянето на гранати и боравенето с оръжия.

Критиците му не пропуснаха да означи, че персоналният фотограф, който документира военните изяви на премиера в оставка, е заплатен с публични средства на стойност към £ 100 000 месечно.

„ Абсолютно съм уверен, че можете да успехите и ще успехите “, съобщи Джонсън пред украинските бойци, без диря от неспокойствие към лидерската конкуренция в партията на торите.

Неговото държавно управление разгласи, че съгласно схемата за образование на украински бойци в Обединеното кралство, английските военни ще упражняват по 10 000 бойци...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР