Прошката е нещо, което не сме дължим на никого, но

...
Прошката е нещо, което не сме дължим на никого, но
Коментари Харесай

Внимавайте с тях: Зодиите, които не забравят и не прощават

Прошката е нещо, което не сме изискуем на никого, само че е естествена част от живота и на нея се крепят елементи от връзките ни.

Всеки самичък преценява своите граници: за някои те са твърди и високи като кули, за други са просто линия в пясъка, която въпреки всичко съблюдават неразделно.

В астрологията има няколко зодиакални знака, които имат склонността да слагат тези граници изведнъж и постоянно без да са ги споделили на отсрещния човек.
 image2_16x9.png Годишният Хороскоп за 2023-та на Edna.bg! Какво следва в кариерата, любовта и здравето пред 12-те зодии На фокус
Докато за някои е елементарно да простят и да не помнят, други зодиакални знаци по-скоро биха се преместили на друга планета, в сравнение с да ви проговорят още веднъж.

Ако откриете себе си измежду тях, не се тормозете. Границите са отличен способ да се самосъхраним и незаисимо какви са, е значимо да бъдат почетени. Но е добре да се замислите по какъв начин и за какво ги поставяте.

За да разберете дали сте част от зодиакалните знаци, които простят мъчно, вижте галерията:
 Четирите зодии, които не простят  Четирите зодии, които не простят  Четирите зодии, които не простят  Четирите зодии, които не простят
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР