Ан Хатауей е в TikTok само от месец, но вече

...
Ан Хатауей е в TikTok само от месец, но вече
Коментари Харесай

Звезден трик: Как да имаме плътни устни като на Ан Хатауей без козметични процедури

Ан Хатауей е в TikTok единствено от месец, само че към този момент дава наличие от първа класа на почитателите си, споделяйки видео, което разкри неочакван трик за по-плътни устни.

41-годишната актриса от „ Дяволът носи Прада “, която взе участие в новата акция за хубост на известна козметична марка, носи черна роба с монограм $550 в клипа, до момента в който седи на гримьорен стол и показва по какъв начин да усили размера на устните си без да употребява скъпи процедури и филъри. 

Хатауей споделя, че е погледнала към монитора, до момента в който е снимала рекламната кампания и е забелязала как " горната й джука наподобява малко... увехнала ".

Актрисата, споделя, че е помолила стилиста си за едно просто нещо -  за фиба за коса.
                             

„ Взех я и някак си подтикнах устната си, с цел да се опитам да върна притока на кръв там, с цел да се опитам да получа малко циркулация, и всички ме погледнаха, като че ли имах три глави “, споделя тя.

Звездата от „ Клетниците “ обаче предизвести, че човек може да отиде прекомерно надалеч, като добави: „ Внимавайте тъй като можете да прекалите и да натиснете прекомерно мощно, а този трик би трябвало да се направи нежно. “ „ Не се набождайте с иглата, тъй като в случай че сте стигнали до кръв, това значи, че сте отишли прекомерно надалеч. Това въпреки всичко не е вампирски ТикТок! ", иронизира Хатауей.
The more you know
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР