Проницателните кралски наблюдатели са поразени от това как принцеса Шарлот

...
Проницателните кралски наблюдатели са поразени от това как принцеса Шарлот
Коментари Харесай

Кралските фенове са зашеметени от приликата на принцеса Шарлот с роднина, която не е родители

Проницателните кралски наблюдаващи са изумени от това по какъв начин принцеса Шарлот наподобява повече на родственик, в сравнение с родителите си.

Младежът беше на работа за коледни песни в Уестминстърското абатство със своите братя и сестри и принца и принцесата на Уелс. И Шарлот накара кралските почитатели да ахнат какъв брой доста наподобява на своята прабаба, починалата кралица Елизабет.

Принцесата, принц Джордж и принц Луи бяха очевидните звезди на шоуто, когато влязоха в абатството за услуга, която се оглавява от принцеса Кейт, само че принцеса Шарлот провокира стихия в обществените медии, защото кралските почитатели бързо означиха, че виждат кралицата, която умря предишния септември в дома си в Балморал, Шотландия, в нея.

Потребителите на обществените медии отидоха в X (бивш Twitter), с цел да отбележат учудването си, а един консуматор (@roxannereaction) сподели: „ Тя ще бъде сърцеразбивачка, когато порасне. Красотата на Катрин и Даяна. Друга (@imagine93700999) сподели, че е виждала повече кралица Елиза...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР