Промяната“ започна чистката и в МВР. Вътрешният министър прочиства 15

...
Промяната“ започна чистката и в МВР. Вътрешният министър прочиства 15
Коментари Харесай

Контрера за рокадите в МВР: Това е политическа метла

„ Промяната “ стартира чистката и в Министерство на вътрешните работи. Вътрешният министър прочиства 15 от регионалните дирекции, сигурен знак, че за локалните избори задачата е да се слагат правилни на властта хора. “

Тази позиция показа общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация в Столичния общински съвет Карлос Контрера . Според него това е политическа метла – ни повече, ни по-малко. Поставят се комфортни хора и партийни послушковци , които да обслугват „ Промяната “, безапелационен е Контрира и пита: „ А кой ще бори престъпността в същото време? “ . Докато не се спре с тези политически лупинги и въртележки, не чакайте съответен бранш „ Сигурност “ , показва още Контрера.

Тихомълком „ Промяната “ влезе и в ДАНС с политическо предопределение на зам.-председател – Петър Петров , някогашен народен представител от партията на Кирил Канадски.

„ Партизацията и на ДАНС е в ход, Вие чакайте отбрана на националната сигурност. Сега ще стартират и политическите поръчки в Министерство на вътрешните работи и ДАНС против неуместни политически съперници “ , предизвестява общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация.

Съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов пък припомня за „ оня запис “ от съвещанието на „ Продължаваме Промяната “ /ПП/, в който обясняваха, че ще овладеят службите и ще печелят избори през Министерство на вътрешните работи . Явно проектът се извършва точно , счита Веселинов.

Цялата позиция на Карлос Контрера:

„ Промяната “ стартира чистката и в Министерство на вътрешните работи! Вътрешният министър прочиства 15 от регионалните дирекции, сигурен знак, че за локалните избори задачата е да се слагат правилни на властта хора.Говорете ми, че Министерство на вътрешните работи е деполитизирана система… Деполитизарана, но различен път. Без съответни причини, на база едно бланкетно изказване, че бил юридически разбор на резултатите – сменяш повече от половината ръководители на ОДМВР.

Това е политическа метла – ни повече, ни по-малко. Поставят се комфортни хора и партийни послушковци, които да обслугват „ Промяната “. А кой ще бори престъпността в същото време? После за какво чиновниците в Министерство на вътрешните работи са демотивирани и никой не работи… Докато не се спре с тези политически лупинги и въртележки, не чакайте съответен бранш „ Сигурност “.

Между другото тихомълком „ Промяната “ влезе и в ДАНС с политическо предопределение на зам.-председател – Петър Петров, някогашен народен представител от партията на Кирил Канадски. Припомням, в случай че сте го изпуснали. Предупредих преди три месеца, че това се готви – и то стана. Пряко политическо предопределение в ДАНС. Последното такова беше на Делян Пеевски и помним какви митинги имаше. Сега – мълчанието на агнетата. Партизацията и на ДАНС е в ход, Вие чакайте отбрана на националната сигурност. Сега ще стартират и политическите поръчки в Министерство на вътрешните работи и ДАНС против неуместни политически съперници. Партийците в ДАНС са към този момент с няколко повече. Другият заместник-председател, назначен в пакет с тоя от „ Промяната “, е на Движение за права и свободи, в случай че не знаете.

Честита смяна! Радвайте се и пляскайте с ръце, до момента в който престъпният контингент вършее несмущаван.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР