Промяната, по-скоро перверзията, продължава: нарушителят на Конституцията Румен Радев нахлу

...
Промяната, по-скоро перверзията, продължава: нарушителят на Конституцията Румен Радев нахлу
Коментари Харесай

Издателят на ПИК Недялко Недялков пред СКАТ: Доказаният престъпник Кики Канадеца ще е премиер с мандата на Херо Мустафа. Залогът е Македония, еднополови бракове и прием на бежанци по квоти. А нарушителят на Конституцията Радев вади своя Конституция...

Промяната, по-скоро перверзията, продължава: нарушителят на Конституцията Румен Радев нахлу в Конституционния съд, с цел да презентира своя Конституция; да въдвори назначения от него в нарушаване на Конституцията нов парламентарен арбитър Янаки Стоилов; да популяризира нарушителя на Конституцията Кирил Петков, претендент за министър-председател. Честито, наивни народе български, играещ си на " тука има - тука нема " с националната си орис и повярвал на следващата шмекерия, маскирана като " месианство ".

Това разгласи в предаването " Дискусионно студио " със Стоян Иванов по СКАТ издателят на ПИК Недялко Недялков.

Критично висока опортюнистична маса от гласоподаватели направи по този начин, че един потвърден нарушител като Кики Канадеца да е номинация за министър председател на републиката. Същите хора единствено преди три месеца предложиха за министър председател чалга артиста Слави Трифонов. Има ли край този мазохизъм, има ли край това перпетуум мобиле на нелепостта?
свързани новини75362на 28.10.2021153679на 24.10.2021
Според Недялков схемата е следната: Радев си крои президентска република от путински вид, само че с американско неолиберално наличие и със глобата на Демократическата партия на Съединени американски щати. Измамниците от Политическа партия ПП сформират краткотрайно марионетно държавно управление, благословено от госпожа Мустафа с четири непосредствени цели, които всъщност са национално изменничество: отвод от претенциите ни към Република Северна Македония, признание на еднополовите бракове, бази в Черно море и формален банкет на бежанци по квотен принцип.

ГЛЕДАЙТЕ ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ НА НЕДЯЛКО НЕДЯЛКОВ ТАЗИ ВЕЧЕР ОТ 20,40 Пожарна охрана ТЕЛЕВИЗИЯ СКАТ!
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР